Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У «Паланку» з піснями та танцями відзначили Міжнародний день музеїв

ВІДЕО ДНЯ

З нагоди відзначення Міжнародного дня музеїв у замку «Паланок» на відвідувачів чекала яскрава культурно-мистецька програма. У ремісничому містечку цілий день тривали майстер-класи з гончарства. Кожен мав можливість долучитися до ткання покрівців на старовинному ткацькому верстаті, побачити, як вміло майстри своєї справи виготовляють дитячі іграшки, а також спробувати навчитися мистецтву різьби по дереву. Також була представлена медова продукція: кожен мав нагоду продегустувати мед та медові напої.

Опівдні екскурсоводи замку проводили для гостей відкриті екскурсії, а вже пообіді святковий концерт усім подарували кращі творчі колективи та індивідуальні виконавці мистецьких закладів міста, кожен виступ яких супроводжувався щирими оплесками, – повідомляє Мукачівська міськрада. Урочистості концертній програмі додало нагородження кращих працівників Мукачівського історичного музею.

Реклама

Екскурс в історію древнього Мукачева можна було здійснити у картинній галереї замку під час відкриття виставки з фондів Мукачівського історичного музею. На старовинних фото – будівлі, вулиці, містяни. У них дух міста, якому більше тисячі років і які варто переглянути (виставка діятиме ще два тижні).

Нагадаємо, що вчора в Ужгороді також святкували Міжнародний день музеїв.

Реклама

 

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно