Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Культура
  • Гурт "Рокаш" презентував новий кліп, який знімали у закарпатських парниках

Гурт "Рокаш" презентував новий кліп, який знімали у закарпатських парниках

Закарпатський гурт "Рокаш" не перестає дивувати своїх прихильників. Гурт презентував нову відеороботу. Цього разу це дует з локомотивом закарпатської весільної музики – гуртом "Марина і компанія". Останній створив нову танцювальну версію вже відомої пісні гурту Рокаш "Млада невіста"

ВІДЕО ДНЯ

"Нам було дуже цікаво поспівпрацювати з гуртом Рокаш. Віктор запропонував нам обробити свою авторську пісню, і приємно, що у дуетному виконанні вона зазвучала зовсім по-новому. На мою думку ця пісня завдяки тексту, музиці, аранжуванню і тепер уже яскравому кліпу має великий потенціал стати хітом на усіх закарпатських весіллях, – каже Марина Полончак. – Подивимось, як люди сприймуть цю співпрацю, і можливо запишемо ще якусь "танцювалочку". Принаймні я дуже сподіваюся на нові творчі експерименти з командою гурту "Рокаш".

"Я завжди хотів, щоб моя музика звучала на весіллях, щоб під неї танцювали люди, і до недавнього часу мені було не зрозуміло, чому деякі пісні придатні до танцю, а інші – ні. А десь півроку тому я потрапив на виступ гурту Марина і компанія, почув закарпатські пісні під сучасний біт і побачив, як під них "відривається" народ, – зауважив Віктор Янцо. – Це мене дуже вразило, і я захотів створити щось спільне з Мариною. Вона – музикант з величезним досвідом і лідер у музиці своєї ніші. Для мене зовсім новий не знайомий жанр, і я почепрнув від цієї співпраці для себе дуже багато".

Реклама

Як зазначає менеджер гурту "Рокаш" Ірина Янцо, ідея кліпу у парниках прийшла від тексту пісні, у якій йдеться про капусту. "Про парники закарпатського села Заріччя та трудолюбивість його мешканців ходять легенди. Але хотілося показати їх не з документальної, а художньої точки зору, – зазначає менеджер гурту. – Чудово впорався з цим завданням наш незмінний кліпмейкер Андрій Олаг. Він знайшов гарні ракурси парника і всередині і зовні, і з висоти пташиного польоту, а головне – розкріпостив героїв кліпу, щоб вони поводилися перед камерою емоційно і весело".

Важливим моментом був підбір костюмів. "Ми хотіли, щоб одяг був у колориті рослинності, і тут стикнулися з тим, що зелений має тисячі відтінків від кольору морської хвилі до лимнного. І хоч усі герої у нас в зеленому – це не виглядає одноманітно. Ми навіть підібрали світло-зелену весільну сукню для нашої "зарічанської молодої", – підсумувала Ірина Янцо. 

Реклама
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно