Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Дотепний закарпатець виграв головний гумористичний приз України

Гран-прі 7-го Всеукраїнського фестивалю-конкурсу виконавців гумору і сатири «Усмішки Глазового» дістався актору-декламатору із села Довге на Іршавщині Юрію Мельнику. Конкурс проходив у місті Очакові на Миколаївщині.

ВІДЕО ДНЯ

«Я не вперше беру участь у цьому фестивалі, де виступають кращі виконавці гумористичних творів з усієї країни, – розповів Юрій Мельник. – Неодноразово був його лауреатом та призером, але головний приз цього престижного змагання мені вдалося вибороти вперше».

У конкурсній програмі закарпатець виконував твори Павла Глазового та Ярослава Мальчака, хоча перед цим не раз із успіхом представляв на всеукраїнській сцені також гуморески русинського поета із Закарпаття Михайла Чухрана.

Реклама

Паралельно з конкурсом гумористів в Очакові проходив і 22-й Всеукраїнський фестиваль театрального мистецтва «Від Гіпаніса до Борисфена». У складі трупи Берегівського народного українського театру ім. Ярослави Бандурович як актор також виступав згаданий вище Юрій Мельник.

У загальному конкурсі серед 31-го колективу берегівські театрали зайняли третє місце і були першими в номінації за краще відтворення теми фестивалю.

Реклама

На сцені в Очакові закарпатський театр із Берегова поставив авторську п’єсу Олександра і Ольги Матей «І кози ситі, і сіно ціле допоки…»

Більше дивіться у відео. 

Реклама
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно