Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На колоритний закарпатський фестиваль завітала народна артистка України

На колоритний закарпатський фестиваль завітала народна артистка України
ВІДЕО ДНЯ

В неділю, 16 липня, у Верхньому Водяному відбувся перший кулінарний фестиваль «Апшанська смаженина». Захід організували та провели з нагоди Дня села.  Родзинкою свята стала страва, що готується у цій місцевості та передається у покоління – смачна смажениця.

На захід завітало чимало почесних гостей, представників органів самоврядування, культури, лісового господарства та громадських діячів. 

Реклама

Влаштували і конкурси з приготування м’ясних страв. Кращими у приготуванні смаженини зі свинини стали колектив Верхньоводянського лісництва ДП "Великобичківське ЛМГ", смаженини з баранини – колектив Лужанського лісництва ДП "Великобичківське ЛМГ", а смаженина з курятини – колектив мисливців села В. Водяне. Їх відзначили спільними грамотами РДА та райради.

А виступ народної артистки України Лілії Сандулеси став неочікуваним дарунком до свята для гостей та громади села від народного депутата України Василя Петьовки. Присутні зустріли виступ зірки  бурхливими оваціями. Голова села Віталіна Гуцул висловила вдячність артистці, та народному депутату Василю Петьовці за такий чудовий та неочікуваний сюрприз, який став справжнім подарунком до свята.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно