Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Закарпатті вперше відсвяткували День мисливця

На Закарпатті вперше відсвяткували День мисливця

Для гостей дійства організатори підготували чимало цікавого: виступи народних колективів, демонстрацію мисливських трофеїв та зброї, виставку собак мисливських порід, змагання зі стрільби з лука, а також розважальну програму для діток. У мисливських двориках можна було не тільки скуштувати колоритних страв з дичини, а й дізнатися тонкощі їх приготування.

ВІДЕО ДНЯ

На святі зібралися не лише місцеві мисливці та представники органів влади, а й гості з інших країн: Румунії, Угорщини, Чехії, Словаччини та Німеччини, – повідомляє державне підприємство "Виноградівське лісове господарство".

Cеред почесних гостей також були: голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль та його заступник Віктор Мікулін, голова Закарпатської обласної ради Михайло Рівіс та його заступник Йожеф Барта, Голова Управління СБУ в Закарпатській області Олег Воєводін, начальник управління ДМС у Закарпатській області Ігор Михайлішин, мер міста Дебрецен Ласло Папп, мер міста Ужгород Богдан Андріїв, депутати Закарпатської обласної ради, голова Виноградівської РДА Михайло Русанюк та райради Віталій Любка.

Реклама

Начальник Закарпатського ОУЛМГ Валерій Мурга відзначив, що День мисливця проводиться на Закарпатті вперше, але є надія, що сьогоднішнє свято відродить добру закарпатську традицію. І всі, хто на нього збирається, попри слово «полювання», знають, що таке природа і вміють її берегти. А Закарпатське обласне управління лісового і мисливського господарства пильно стежить за збереженням не тільки тваринного світу, а й збереженням і примноженням лісів – основного ареалу проживання багатьох представників фауни.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно