Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Закарпатський письменник Андрій Любка вирушає в тур Канадою та США

Закарпатський письменник Андрій Любка вирушає в тур Канадою та США

У жовтні й листопаді відбудеться тур Андрія Любки містами Сполучених Штатів Америки і Канади. Під час туру заплановано творчі вечори, публічні дискусії, зустрічі зі студентами провідних університетів та місцевою українською діаспорою.

ВІДЕО ДНЯ

Під час літературних виступів Андрій Любка читатиме уривки з роману «Карбід», англійський переклад яких здійснили Райлі Костіґан та Ісаак Вілер.

Тур розпочнеться з Нью-Йорка, де 9 жовтня в Інституті Гаррімана Колумбійського університету відбудеться вечір під назвою «Smuggling Ukraine Westward», а вже 12 жовтня письменник виступить в Інституті Кеннана у Вашинґтоні. Як зазначає закарпатський письменник, виступи у Нью-Йорку та Вашинґтоні відбудуться в рамках програми Contemporary Ukrainian Literature Series, що вже 10 років поспіль привозить сучасних українських письменників у США. 

Реклама

Наступні презентації відбудуться в Філадельфії (14-15 жовтня), Пенсильванському університеті (17 жовтня), Канзасі (19-20 жовтня, Канзаський університет), Лос-Анджелесі (22 жовтня, Каліфорнійський університет), Іллінойському університеті в Урбано-Шампейн (24 жовтня) та Чикаґо (26 жовтня), після чого розпочнеться тур Канадою, що охопить Британську Колумбію (28 жовтня, Вікторія), Едмонтон (30 жовтня), Вінніпеґ (1 листопада), Монреаль і Торонто.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно