Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Культура
  • У Мукачеві урочисто закрили І Всеукраїнський театральний фестиваль «Імпреза над Латорицею»

У Мукачеві урочисто закрили І Всеукраїнський театральний фестиваль «Імпреза над Латорицею»

У Мукачеві урочисто закрили І Всеукраїнський театральний фестиваль «Імпреза над Латорицею»
ВІДЕО ДНЯ

У неділю, 5 листопада, відбулася урочиста церемонія закриття І Всеукраїнського театрального фестивалю «Імпреза над Латорицею» та нагородження переможців. Протягом чотирьох днів у Мукачеві на сцені міського театру свою творчість представляли театральні дитячі колективи, які з’їхалися з різних міст України – Києва, Львова, Одеси, Вінниці, Харкова, Конотопа, Білгород-Дністровського. Звісно, були і театрали з Мукачева.

Мукачівці та гості міста мали чудову можливість відчути атмосферу дитячого театрального свята: урочисте відкриття, перегляд театральних вистав, яскраву церемонію закриття із врученням нагород та дипломів, сюрпризами від організаторів свята.

Реклама

Отож, за підсумками роботи почесного журі, яке очолював український актор театру та кіно, режисер, народний артист України, лауреат Національної премії України імені Тараса Шевченка, член-кореспондент Національної академії мистецтв України Петро Панчук, Гран-прі І Всеукраїнського театрального фестивалю «Імпреза над Латорицею» у народного художнього колективу – дитячого театру «Каламбур» з м. Харків.

Порадував успішним виступом і наш мукачівський зразковий театральний колектив «Росинка» (керівник Вероніка Тищук) та учні-читці Мукачівської дитячої школи мистецтв №2 (викладач сценічної мови Лілія Приходько).

Реклама

Читайте також: Вінницький поет презентував у Мукачеві свою збірку

За уривок з вистави Р. Кіплінга «Мауглі» зразковий театральний колектив «Росинка» нагороджений Дипломами у номінаціях: «Найкраще пластичне рішення» та «За роботу в найкращих театральних традиціях». Особливою відзнакою журі нагороджений Яків Капустін, за найкраще виконання чоловічої ролі,образ Мауглі у виставі «Мауглі».

Дипломами лауреатів І ступеня нагороджені учні Мукачівської дитячої школи мистецтв №2 Капустін Яків за виконання уривку Тетяни Рибар «Свальба» Дворніченко Анна за виконання байки Де Лафонтен «Чума».

Реклама

Дипломи лауреатів ІІ ступеня вручено учням Фодор Тюнде-Віраг за виконання Лесі Українки «Часто кажуть ясні зорі…», Анастасії Кузнєцовій за виконання уривку з поеми Тетяни Рибар «Синь і Вир» та Маргариті Шекимбаєвій за виконання байки Михайла Старицького «Ґава та Лисиця».

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно