Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Культура
  • У кліпі відомого гурту поряд із кадрами з Америки та Канади показали красу озера Синевир

У кліпі відомого гурту поряд із кадрами з Америки та Канади показали красу озера Синевир

Кілька днів тому гурт «Антитіла» презентував lyric video на пісню "TDME", зйомки якого проходили в Україні, Америці та Канаді.

ВІДЕО ДНЯ

Заради ексклюзивних кадрів гурт вирушив у подорож в Українські Карпати. У кліпі показано озеро Синевир, локації якого найкраще передають ідею та атмосферу пісні.

Зокрема, у відзнятому кліпі можна побачити вкрите кригою озеро Синевир, навколишні засніжені смерекові ліси, підніжжя Синевирського перевалу, огорнуті туманом гори.

Реклама

Пісня "TDME" на слова фронтмена групи "Антитіла" Тараса Тополі стала першою студійною роботою після осінньої концертної паузи, але при цьому щільної роботи у студії над новим альбомом. Музику до пісні написали Максим Сиволап, Сергій Вусик і Тарас Тополя. На створення композиції групу надихнув відчайдушний, але сміливий вчинок вченого-океанолога Станіслава Курилова, що прославився своєю зухвалою втечею з СРСР. Вчений стрибнув за борт з пасажирського пароплава у Тихому океані 13 грудня 1974 року, і уплав добирався три дні і три ночі до Філіппінського острова, здолавши понад сто кілометрів, йдучи за своєю мрією. Громадянин Всесвіту Слава Курилов просто не зміг змиритися з тими рамками, в які його заганяла тоталітарна держава.

"Я бачу, як люди прокидаються і починають усвідомлювати все навкруги ясніше. Хто командує парадом? Хто організовує все так, як йому треба? Хто маніпулює і кожного разу підкидає у наше нове хистке коло розжарені камені? Ті розчарування і драми, через які ми пройшли і ще продовжуємо йти, я впевнений в усього цього буде хороший фінал, якщо ми здолаємо ненависть і нетерпимість", – коментує фронтмен групи Тарас Тополя.

Реклама

За словами лідера групи, в історії С.Курилова він побачив себе і свій народ, який титанічними зусиллями виривається з тоталітарного минулого і позбавляється від усіх його фантомів.

"Усі говорили, що ми самогубці. Що це неможливо, просто так узяти і почати бути вільними, але ми робили своє. Звичайно, усередині нас є багато протиріч і претензій, розчарувань і нових надій, але ми вже відчули, що таке вільний океан. І цей шлях – незворотній. Тому що там, де ми є, – у сценарії хеппі-енд", – говорить Тарас Тополя.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно