Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Мукачеві свій новий роман презентував відомий письменник

У Мукачеві свій новий роман презентував відомий письменник
ВІДЕО ДНЯ

Вчора, 4 грудня, мукачівці мали чудову нагоду поспілкуватися з відомим українським письменником та мандрівником, автором романів, які стали національними бестселерами, Максом Кідруком, який в рамках презентаційного туру 100міст НОІМ завітав і до Мукачева. Про це повідомляє Мукачівська міськрада.

У читальній залі Центральної міської бібліотеки ім. О. Духновича зібралося чимало шанувальників творчості молодого письменника, якому вдалося знайти та впевнено зайняти власну нішу в сучасній українській літературі.

Реклама

Макс Кідрук цікаво і змістовно розказав про себе, про те, з чого почалося його письменницьке життя, про мандрівки різними куточками світу, про те, як народжувалися ідеї та як писалися і як видавалися власні твори (М. Кіндрук є автором восьми художніх книг та п’яти тревелогів), про свої найближчі плани, а також відповідав на численні запитання присутніх.

Читайте також: Фестивалі та культурні події на Закарпатті у грудні

Реклама

 

Основний акцент під час зустрічі був, звичайно, на новому романі письменника “Не озирайся і мовчи”, який уже став одним із претендентів на звання Книга року ВВС. Це позажанрова історія з елементами трилера та соціальної драми.

Окрім містичної складової, автор піднімає проблеми спілкування і взаєморозуміння батьків та дітей, підліткове бажання втекти від реальності. По закінченні кожен охочий мав нагоду отримати автограф письменника та сфотографуватися на згадку.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно