Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Три письменниці презентували у Мукачеві свою збірку

Три письменниці презентували у Мукачеві свою збірку
ВІДЕО ДНЯ

У Мукачівській міській центральній бібліотеці ім. О. Духновича найпотаємнішими гранями свого духовного світу з мукачівською публікою ділилися талановиті виноградівські поетеси – Світлана Кедик, Здена Тесличко та Валентина Костьо, які завітали до Мукачева в рамках презентаційного туру збірки “Трикутник”.

Книга – своєрідна трилогія творчої ініціативи трьох незалежних жінок – кардинально різних у стилі письма, але об’єднаних поетичним шармом: Валентина Костьо – керуюча виставкою залою “Імпасто” у м. Виноградів, художниця, авторка книг для дітей “Намистинки” та “Відчуття щастя”, Здена Тесличко – професійний музикант, викладач музичної школи, автор збірок “Зазеркалье слов” та “Без гравітації” і Світлана Кедик – бібліотекар Виноградівської районної бібліотеки, авторка збірки “Світ добра”.

Реклама

Над обкладинкою збірки працювала донька однієї з авторок – Вікторія Кедик, яка чудово відтворила творчий задум поеток: чорне тло – як те, з чого все бере свій початок та вогняний трикутник – як енергія, властива кожній з них.

Цікава розмова поетес з присутніми була перемежована читанням поезії. По закінченні зустрічі кожен мав чудову нагоду поспілкуватися та взяти автограф на згадку.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно