Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Мукачеві готують приємний подарунок для закоханих

У Мукачеві готують приємний подарунок для закоханих

Для тих, хто хоче чогось дуже неординарного та веселого у  найромантичніший день року, Мукачівський драматичний театр запрошує 14 лютого о 18.00 год. на виставу-водевіль "По-модньому". Вистава за п’єсою Михайла Старицького, яку зіграють мукачівські актори, повна пристрастей, інтриг, курйозів і жартів.

ВІДЕО ДНЯ

Дійство відбувається у кінці XIX століття у селі неподалік міста в хаті українського заможнього ґазди Гаврила Потаповича Вареника – вдівця, котрий має дві дочки: молодшу Наталку і старшу Зіньку, яку мріє вдало видати заміж.

У виборі кандидата на цей мезальянс Варенику допомагає сусідка, яка старається якнайшвидше віддати заміж Зіньку, навіть за аферистів, щоб самій одружитись із Вареником. Цікавий сюжет та чудова гра акторів подарують незабутні емоції та створять чудовий настрій на весь вечір.

Реклама
Читайте також:
Напередодні Дня святого Валентина в Ужгороді відбудеться цікава подія

Організатори з нагоди Дня усіх закоханих підготували і гарний сюрприз закоханим парам – один квиток на двох! А ще на всіх, хто цього вечора завітає до театру, чекатимуть солодкі призи та розіграші квитків на подальші вистави, – розповіли у Мукачівській міськраді.

Реклама

Варто зазначити, що актора, провідного майстра сцени Петра Коваленка, який у виставі "По-модньому" грає головну роль багатого, але простого козака Вареника, який за всяку ціну хоче потрапити в дворянство і заради цього все в родині перебудовує "по-модньому", колектив театру номінував на здобуття Мукачівської міської премії ім. О. Духновича 2018 року у номінації "Театральне мистецтво". Тож мукачівці мають чудову нагоду оцінити талант та майстерну гру провідного майстра сцени.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно