Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Співачка із Закарпаття презентувала яскравий кліп

Співачка із Закарпаття презентувала яскравий кліп

Українська співачка Аліна Паш, яка родом із мальовничого Буштина, що на Закарпатті, презентувала свою дебютну пісню "Бітанґа" і кліп до неї. Відео опублікували на YouTube-каналі співачки. "Бітанґа" означає "хуліган, розбишака". Ще кажуть – шибеник. Непосидюча дитина, за чиїми витівками неможливо встигнути.

ВІДЕО ДНЯ

"Так мене називав мій дідусь", – говорить закарпатка. "Мені намагалися нав’язати образ принцеси, але я – інша. Пацанки з зразковою сім’ї. Пам’ятаю, як дідусь злився: я крала гарбуза з сусідніх полів, щоб робити опудала, а він кричав: "Бітанґо! Мамку ти солодку!".

Аліна Паш – нове ім’я на українській сцені. "Бітанґа"  – дебютний сингл співачки. Пісня, що називається "про неї". Зухвалий, гостро актуальний трайбл-саунд "Бітанґа" – справа рук саунд-продюсера і музиканта Сурена Томасян, відомого по роботі з Іваном Дорном.

Реклама
Читайте також:
Закарпатка Аліна Паш отримала роль у новому проекті телеканалу СТБ

Відео на підтримку синглу сповна розкриває образ бітанґи! Яскраві костюми та неймовірні головні убори. Стиліст Валерій Топал збирав їх прямо на голові Аліни з підручних кошти: штанів, кофт, шматків тканин і, звичайно, квітів, що ростуть в окрузі.

Реклама

У кожному кадрі – квіти з різних куточків Закарпаття (всього близько 40 видів).  У пісні також є закарпатська говірка, тому зрозуміти усі слова пісні вдасться не кожному. Відеоробота вийшла дуже колоритною.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно