Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Культура
  • Маленькі мукачівці здобули найвищу нагороду театрального фестивалю "Імпреза над Латорицею"

Маленькі мукачівці здобули найвищу нагороду театрального фестивалю "Імпреза над Латорицею"

ВІДЕО ДНЯ

29 квітня у Мукачівському драматичному театрі завершився Всеукраїнський відкритий театрального фестиваль "Імпреза над Латорицею", який проходив у місті вже вдруге. Учасниками фестивалю стали 10 дитячих і молодіжних театральних колективів з Києва, Харкова, Броварів, Львова, Ужгорода, Херсона та Мукачева, які з 26 по 29 квітня представили на професійній сцені міського театру 11 різнопланових вистав.

Як зазначили в Мукачівській міськраді, гостем фестивалю був володар Гран-прі минулого року – Народний художній колектив дитячий театр "Каламбур" із Харкова.

Реклама

Різні за тематикою, жанром, стилем вистави подарували глядачам незабутні емоції і були гідно оцінені почесним журі театрального фесту, яке очолив народний артист України, актор театру і кіно, театральний режисер, провідний майстер Національного академічного драматичного театру ім. І.Франка Тарас Жирков.

Читайте також:
В обласному центрі розпочався "Фестиваль сучасної духовної музики"
Реклама

І найголовніша, найприємніша новина – найвищу нагороду другого Всеукраїнського театрального фестивалю "Імпреза над Латорицею"– Гран-прі – здобув зразковий театр "Росинка"
Мукачівської дитячої школи мистецтв № 2 (художній керівник, режисер-постановник – Вероніка Тищук), який презентував виставу "Попелюшка".

На всіх учасників фестивалю від його організаторів – Мукачівського драматичного театру та громадської організації "Яскрава країна" чекали пам’ятні подарунки, цікаві екскурсії та солодкі ласощі – торти.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно