Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Культура
  • У Мукачеві покажуть виставу «Косметика ворога», в якій головні ролі зіграли Остап і Дмитро Ступки

У Мукачеві покажуть виставу «Косметика ворога», в якій головні ролі зіграли Остап і Дмитро Ступки

12 червня у місті над Латорицею відбудеться довгоочікувана театральна подія. Містянам та гостям Мукачева покажуть виставу «Косметика ворога», головні ролі у якій зіграють відомі актори – Народний артист України Остап Ступка та його талановитий син Дмитро Ступка. Режисером-постановником вистави «Косметика ворога» став Антон Меженін.

ВІДЕО ДНЯ

Вистава за п`єсою бельгійської письменниці Амелі Нотомб обіцяє вразити глядачів. «Ви потрапите на якісну світову драматургію написану баронессою Амелі Нотомб для Алена Делона. Це психологічний трилер про кожного з нас, за формою Тарантинівського екшену», – йдеться в описі вистави.

Таку драматургію під силу осягнути не кожному. В Україні прем’єра відбудеться вперше, розкриваючи безмежний акторський діапазон Народного артиста Остапа Ступки.

Реклама
У Мукачеві покажуть виставу «Косметика ворога», в якій головні ролі зіграли Остап і Дмитро Ступки – 01

У виставі йтиметься про чоловіка, який застряг в аеропорту. Його рейс перенесли і невідомо, скільки ще доведеться чекати літак. Чоловік дуже роздратований, його переповнює злість. Та більш за все інше він відчуває в собі неясну тривогу. А тут ще й причепився нав’язливий тип Текстор Тексель, який розповідає дурнуваті історії з свого життя. Чоловік розуміє, що в аеропорту для нього почалося справжнє пекло.

Реклама

«Пекло – це інші», – стверджував в однойменній п`єсі класик екзестенціалізму Жан-Поль Сартр. «Пекло – це ти сам», – доводить «Косметикою ворога» бельгійська письменниця Амелі Натомб.

Насолодитися виставою та грою талановитих акторів глядачі зможуть 12 червня о 19:00 у Мукачiвському драматичному театрі.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно