Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Мистецька фундація із Закарпаття бере участь в "Книжковому Арсеналі"

Мистецька фундація із Закарпаття бере участь в "Книжковому Арсеналі"

Найпотужніша інтелектуальна подія країни, що об’єднує літературу й мистецтво – 30 травня в Києві стартував VІII Міжнародний фестиваль «Книжковий Арсенал». Понад 150 видавництв і проектів презентують свої найкращі новинки, крім цього, у форумі беруть участь майже 200 українських письменників і 100 гостей з 31 країни світу. Цьогоріч вперше бере участь у Книжковому Арсеналі й фундація Brovdi Art, яка у партнерстві з платформою Abramovych.Art та видавництвом ArtHuss представить декілька цікавих книг.

ВІДЕО ДНЯ

Слід відзначити, що напередодні головного книговидавничого форуму України Brovdi Art і Abramovych.Art заснували нову спеціалізовану видавничу серію «Українське мистецтво XX-XXI». Мета цього проекту – сприяти дослідженню та популяризації вітчизняного мистецтва новітньої доби, поширенню видань про його історію та сучасність, провідних майстрів, художні школи й напрямки, а також визначальні події, тенденції та явища мистецького життя, – повідомляє сайт Культурно-мистецької фундації Brovdi Art.

Перші дві книги з цієї серії будуть представлені у рамках «Книжкового Арсеналу 2018». Йдеться про монографію відомого арт-критика і мистецтвознавця Галини Скляренко "Українські художники: з відлиги до незалежності" (т. 1) та 3-тє доповнене і розширене видання книги її авторства «Сучасне мистецтво України. Портрети художників». Тематична презентація обох видань під назвою «Художник і його доба: протиріччя та парадокси художнього розвитку українського мистецтва другої половини ХХ сторіччя» за участі Галини Скляренко, Ігоря Абрамовича, Наталії Бровді та Костянтина Кожемяки (ArtHuss) відбулася сьогодні, 31 травня, на Видавничому майданчику Книжкового Арсеналу.

Реклама

Загалом, ознайомитися з цими та іншими цікавими арт-новинками, а також придбати їх можна буде на стенді видавництва ArtHuss – павільйон B.2, місце 06 упродовж усього VІII Міжнародного фестивалю «Книжковий Арсенал», який триватиме до 3 червня 2018 року (м. Київ, вул. Лаврська, 12).

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно