Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Остап і Дмитро Ступки сьогодні завітають у Мукачево

Остап і Дмитро Ступки сьогодні завітають у Мукачево

Сьогодні, 12 червня, у місті над Латорицею відбудеться довгоочікувана театральна подія. Містянам та гостям Мукачева покажуть виставу «Косметика ворога», головні ролі у якій зіграють відомі актори – Народний артист України Остап Ступка та його талановитий син Дмитро Ступка. Режисером-постановником вистави «Косметика ворога» став Антон Меженін.

ВІДЕО ДНЯ

Вистава за п’єсою бельгійської письменниці Амелі Нотомб обіцяє вразити глядачів. «Ви потрапите на якісну світову драматургію написану баронессою Амелі Нотомб для Алена Делона. Це психологічний трилер про кожного з нас, за формою Тарантинівського екшену», – йдеться в описі вистави.

Таку драматургію під силу осягнути не кожному. В Україні прем’єра відбудеться вперше, розкриваючи безмежний акторський діапазон Народного артиста Остапа Ступки.

Реклама
Остап і Дмитро Ступки сьогодні завітають у Мукачево – 01

У виставі йтиметься про чоловіка, який застряг в аеропорту. Його рейс перенесли і невідомо, скільки ще доведеться чекати літак. Чоловік дуже роздратований, його переповнює злість. Та більш за все інше він відчуває в собі неясну тривогу. А тут ще й причепився нав’язливий тип Текстор Тексель, який розповідає дурнуваті історії з свого життя. Чоловік розуміє, що в аеропорту для нього почалося справжнє пекло.

Реклама

«Пекло – це інші», – стверджував в однойменній п’єсі класик екзестенціалізму Жан-Поль Сартр. «Пекло – це ти сам», – доводить «Косметикою ворога» бельгійська письменниця Амелі Натомб.

Насолодитися виставою та грою талановитих акторів глядачі зможуть 12 червня о 19:00 у Мукачiвському драматичному театрі.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно