Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В одному із сіл Мукачівського району відбулось родинне свято

В одному із сіл Мукачівського району відбулось родинне свято

Концертна програма, яку готували всім селом, була присвячена Дню сім’ї. Так яскраво та масштабно у селі Жнятино вшановували те, що найдорожче для кожної людини – його родину.
Концертну програму для своїх рідних підготували як вихованці ДНЗ, так і двох шкільних навчальних закладів – української та школи з угорською мовою навчання.

ВІДЕО ДНЯ

Також активними учасниками програми стали вихованці недільної школи для дітей Реформаторської церкви, – інформує МУкачівська РДА.

Мешканців Жнятина привітав голова Мукачівської РДА Сергій Гайдай, який зазначив, що громада села Жнятино – це теж одна велика родина, про благополуччя якої дбає її голова Іван Орос:

Реклама

«Спільно з Іваном Івановичем нам вдалося ініціювати та відстояти у сесійній залі Мукачівської райради дуже важливе для села рішення. Нова грошова оцінка орендованих земель у Жнятині принесе селу додаткові 1 мільйон 200 тисяч гривень щонайменше. Ці кошти ви зможете використати для того, щоб ваше село розвивалося, стало фінансово успішним та комфортним для його мешканців, – зазначив Сергій Володимирович».

Перед односельчанами також виступив голова села Жнятина Іван Орос, який привітав всіх присутніх зі святом, наголосивши, що родина – це дар, який потрібно шанувати, як у власній оселі, так і в рамках громади.

Реклама

Відтак, юні таланти порадували дорослих чудовими номерами. Вірші, пісні, театралізовані сценки, хореографічні номери вразили своєю майстерністю та художнім смаком. Для дітей дорослі підготували також цікаві подарунки: іграшки, солодощі та лялькову виставу. Також на подвір’ї сільради, де проводили свято, функціонували дитячі атракціони, які користувалися попитом у найменших мешканців села.

Джерело: PMG.ua

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно