Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Міжнародний пленер «Мукачево сакральне» зустрічало місто над Латорицею

Міжнародний пленер «Мукачево сакральне» зустрічало місто над Латорицею

«Мукачево сакральне» – така основна тема художнього пленеру, участь у якому взяли вітчизняні та закордонні художники. Захід пройшов за підтримки народного депутата України Василя Петьовки. Організатор та керівник пленеру – художник Олександр Мондич.

ВІДЕО ДНЯ

Понад 10 днів тривав художній пленер «Мукачево сакральне». Серед його учасників – не тільки закарпатські та українські митці, але і гості з-за кордону, зокрема Томас Рудокас та Діана Рудокєне, художники із Литви, Віктор Стогнут зі Львова, член національної спілки художників, Наталія Кохаль та Оксана Свіжак – митці із Києва. Серед робіт художників: мукачівський замок «Паланок», Ратуша, монастирі та інші визначні пам’ятки та сакральні місця.

На невеличку виставку, на якій представлені роботи  після завершення пленеру завітали і місцеві, знані митці, зокрема скульптор Іван Бровді. Всі в один голос кажуть:  такі заходи необхідні, в першу чергу це можливість творити прекрасне, спілкування та звісно ж популяризація мистецтва.

Реклама

Читайте також:  У Мукачеві відкрили святкову пейзажну виставку художників Закарпаттях

Кількаденний пленер у Мукачеві відбувся за сприяння народного депутата України Василя Петьовки. Митці кажуть, що із собою додому повезуть тільки приємні враження від побаченого на Закарпатті, і обов’язково зголосяться взяти участь у подібних заходах в майбутньому.

Реклама
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно