Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Сьогодні у Мукачево завітають сучасні українські письменники

Сьогодні у Мукачево завітають сучасні українські письменники

Сьогодні, 26 лютого, мукачівці матимуть чудову нагоду поспілкуватися із сучасними українськими письменниками Артемом Чехом та Іриною Цілик, які приїдуть на Закарпаття в рамках проекту літературних читань “Мереживо”, мета якого підвищити престиж читання та знайомство із сучасною українською літературою. Місце зустрічі: читальна зала Мукачівської міської центральної бібліотеки ім. О. Духновича. Як повідомили у Мукачівській міськраді, початок заходу о 15 год. 

ВІДЕО ДНЯ

Артем Чех – народився в Черкасах, живе у Києві, автор близько 10-ти книжок. Остання на сьогодні книжка письменника – “Точка нуль” – це есеїстика про перебування автора у зоні АТО як військового. Із цією книжкою Артем Чех став лауреатом премії “Літакцент року-2017”. Головний редактор книжки “Війна очима ТСН”, співавтор книжки “94 дні. Євромайдан очима ТСН”.

Читайте також:
В область приїде Народна артистка України
Реклама

Ірина Цілик – народилася та живе у Києві. Письменниця, кінорежисерка. Пише для дітей та для дорослих, поезію і прозу, повісті та оповідання. Режисерка фільмів “BlueHour”, “Помин”, “Дім”, співавторка фільму “Невидимий батальйон”. Деякі вірші письменниці стали піснями у виконанні Тоні Матвієнко, гуртів “Сестри Тельнюк”, “KozakSystem”, “НеДіля”. Вірш Ірини Цілик “Повертайся живим”, покладений на музику та вокал гуртами “Сестри Тельнюк” та “KozakSystem”, став хітом.

Сьогодні у Мукачево завітають сучасні українські письменники – 01
Реклама

Проект “Мереживо. Літературні читання в містечках України” зініційований Українським осередком Міжнародного ПЕН-клубу за підтримки Міжнародного фонду “Відродження”. Мета проекту, в рамках якого відбудуться зустрічі з письменниками в районних центрах шести областей України - підвищення престижу читання у райцентрах України, знайомство мешканців українських містечок із сучасною українською літературою.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно