Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Культура
  • В Ужгороді змагатимуться кращі перукарі, візажисти і майстри нігтьової естетики

В Ужгороді змагатимуться кращі перукарі, візажисти і майстри нігтьової естетики

В Ужгороді змагатимуться кращі перукарі, візажисти і майстри нігтьової естетики

6 квітня в Ужгороді відбудеться Royal Beauty – Кубок Карпат 2019. Це Міжнародний конкурс та виставка-ярмарок індустрії краси, який із року в рік стає популярнішим та збирає фахівців індустрії краси кількох країн. Проходитимуть усі заходи на території спорт-арени "Золота Гора" (с. Барвінок).

ВІДЕО ДНЯ

У програмі цьогорічного заходу – конкурси професіоналів та любителів індустрії краси. Змагатимуться кращі перукарі, візажисти, майстри нігтьової естетики з різних країн світу та України. Оцінюватимуть роботи конкурсантів професійні судді міжнародного класу.

Учасники змагатимуться в таких  конкурсах: "Жіноча зачіска", "Чоловіча зачіска",  "Нігтьова естетика", "Моделювання брів", "Візаж". Переможці Royal Beauty – Кубок Карпат 2019 отримують цінні призи та подарунки від спонсорів, а також кубки, медалі та грамоти за свої досягнення на чемпіонаті. Гран-прі  конкурсу – безкоштовна участь у європейському чемпіонаті "Hungarian OPEN Europe CUP", який відбудеться у місті Будапешт цього року!

Реклама
Читайте також:
Мукачівка перемогла на Чемпіонаті України з перукарського мистецтва

Як повідомляє Ужгородський прес-клуб, також відбудеться виставка ярмарок індустрії краси Royal Beauty – Кубок Карпат де компанії будуть представляти свої новинки продукції. Чудова нагода для створення відносин та обмінятись досвідом між колегами, а для відвідувачів ознайомитись та придбати новинки продукції за привабливими цінами.

Реклама
В Ужгороді змагатимуться кращі перукарі, візажисти і майстри нігтьової естетики – 01

Не менш цікавими будуть майстер класи від стиліста Валентина Ломова, зокрема, процес створення декількох вишуканих вечірніх образів та сучасних експрес укладок. У програмі також авторське шоу феєричних зачісок від відомого перукаря Adriana Popescu з Румунії, яке завоювало всю Європу. А також модний показ дизайнера Viki Mindak Designer, кожна колекція якої складається з надзвичайно ніжних та сміливих образів для нареченої.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно