Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Maruv, Alyona Alyona та KHAYAT виступлять в Ужгороді

Maruv, Alyona Alyona та KHAYAT виступлять в Ужгороді

Вже 27 серпня в обласному центрі Закарпаття відбудеться незвичний концерт. В одному шоу будуть поєднані полярні жанри сучасної української музики – на сцені ужгородського Амфітеатру виступлять нова зірка вітчизняного хіп-хопу Alyona Alyona, співачка Maruv з її фетиш-денс напрямком, як вона його сама називає, а також фіналіст цьогорічного "Голосу країни" – KHAYAT.

ВІДЕО ДНЯ
Maruv, Alyona Alyona та KHAYAT виступлять в Ужгороді – 01

Концерт проводиться напередодні початку нового навчального року і передбачає чимало різних акцій та знижок для студентів. Кожен з артистів покаже свій повноцінний сет. Реперша з Баришівки, спавжнє ім’я якої Олена Савраненко, презентує свій дебютний альом "Пушка" (це перший її візит в Ужгород).

Реклама

Екстравагантна Maruv виступом в Ужгороді на деякий час закриє географію своїх українських гастролей, адже попереду на неї чекає тривалий тур по США та участь у новому сезоні "Танці з зірками".

А от для KHAYAT це взагалі буде один із перших виїздів як самостійного артиста після участі у Національному відбірковому конкурсі "Євробачення". Кожен з них може вважати себе селф-мейд співаком – себто артистом, який зробив себе сам.

Реклама
Читайте також:
Потап, Олег Винник та "Mozgi": зірки шоу-бізнесу виступали на весіллях у Мукачеві

Чи то як KHAYAT (справжнє ім’я Андрій Хайат), який без жодних продюсерів за доволі короткий час пробив собі стежину на Олімп, виключно за рахунок свого неординарного таланту та яскравого репертуару.

Або та ж Maruv (Ганна Корсун), яка після участі у численних талант-шоу і конкурсах знайшла себе у авторському матеріалу, завдяки чому, вкупі з незвичною манерою співу (субтон) здобула популярність далеко за межами України і навіть вже встигла поспівпрацювати з такими іменитими метрами електронної музики як Faruk Sabanci, Mosimann та Betty FO SHO.

Реклама
Читайте також:
В Ужгороді з хлібом і сіллю зустрічали відомого співака Монатіка

А про проект "Alyona Alyona" взагалі народжений всупереч усім законам шоу-бізнесу. Не маючи ані ефірів по ТБ, ані правильно вивіреної розкрутки, виключно завдяки можливостям інтеренету на платформі особистого ютуб-каналу був створений абсолютно новий продукт, який тепер на слуху майже кожної молодої людини.

Ціни на квитки на цей концерт більш, ніж демократичні, і стартують від 290 грн. Їх можна придбати у касі драмтеатру або ж на Concert.ua.

Нагадаємо, відомий співак розважав гостей на весіллі доньки нардепа у Мукачеві.

Пізніше стало відомо про зміну місця проведення концерту. Замість майданчика амфітеатру захід відбудеться в облмуздрамтеатрі.  

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно