Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Маленьких закарпатців запрошують на інтерактивний дитячий спектакль

Маленьких закарпатців запрошують на інтерактивний дитячий спектакль

Герої улюбленого мультсеріалу всієї дітвори поспішають до своїх маленьких глядачів! Хоробрі щенята Скай, Здоровань, Зума, Маршал, Роккі, Чейз і, звичайно, відважний хлопчик Зік Райдер, – всі вони вже готові занурити сміливих глядачів в самі захоплюючі пригоди. З популярними супергероями хлопчики й дівчатка зустрінуться на захоплюючому інтерактивному поданні за участю акторів Київського театру ростових ляльок.

ВІДЕО ДНЯ

Для всіх діток Щенячий Патруль – приклад для наслідування. Сміливі цуценята і Райдер ніколи не залишаються байдужими до чужої біди. При цьому їх не лякають ніякі перешкоди на шляху. Використовуючи свої таланти і вміння, герої завжди можуть прийняти вірне рішення і розібратися з будь-якими труднощами.

Читайте також:
У Мукачеві облаштовують бібліотеку дитячих мрій
Реклама

Сюжет вистави побудований таким чином, щоб кожен маленький глядач зрозумів: взаємодопомога, взаєморозуміння і добрі наміри – найкращі порадники у найскладнішій ситуації. А добро завжди повернеться сторицею.

Кожна дитина буде залучена в пригоди і разом із цуценятами-рятувальниками навчиться долати свої страхи, вірити в себе і не зупинятися на шляху до високої мети. Діток чекають веселі інтерактивні номери, багато позитивних емоцій і несподіваних зустрічей.

Реклама

Виставу покажуть завтра, 26 жовтня, в Закарпатському обласному державному українському музично-драматичному театрі. Квитки можна придбати на Сoncert.ua

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно