Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Легендарний симфонічний оркестр виступить у Мукачеві та в Ужгороді

Легендарний симфонічний оркестр виступить у Мукачеві та в Ужгороді

"Lumos Orchestra" виступить у Мукачеві та в обласному центрі наступного місяця. Концерт у Мукачеві відбудеться 7 березня о 19:00 у Мукачівському драматичному театрі. А в Ужгороді – 8 березня о 18:00 в Закарпатському обласному державному українському музично-драматичному театрі. До речі, при купівлі двох квитків, на другий квиток діє знижка – 50%.

ВІДЕО ДНЯ

"Lumos Orchestra" (ex-Cantabile Orchestra) – перший український симфонічний оркестр, який виконує музику до кінофільмів, серіалів, мультфільмів і відеоігор ще з 2010 року. Музиканти гастролюють за кордоном і виступають перед голлівудськими зірками.

Читайте також:
Потап, Олег Винник та "Mozgi": зірки шоу-бізнесу виступали на весіллях у Мукачеві
Реклама

У репертуарі колективу понад 600 різних саундтреків, великі тематичні концерти до "Володар перснів", "Гаррі Поттеру", "Зоряним Війнам", "Доктору Хто", мультфільмів студії Disney. Кожен проект колективу – це завжди більше, ніж просто концерт. "Lumos Orchestra" створює сюжетні видовища, з’єднані тематичними історіями; інтерактивні івенти для слухачів, завжди збирають повні зали шанувальників і залишають після себе неймовірні емоції і враження.

Концерти будуть надзвичайно зворушливими і неймовірно романтичними. Добірка музики перевірена часом і серцями слухачів. Класика, відома і улюблена кожним: "Ла Ла Ленд", "Титанік", "Форест Гамп", "Вічне сяйво чистого розуму", "Великий Гетсбі", "Мулен Руж", "Форма Води", "007 Координати"Скайфолл","Віднесені вітром","500 днів літа","Красуня і чудовисько","Легенда про піаніста","Чужинка","Охоронець" і багато іншого.

Реклама

Квитки можете придбати на Concert.ua

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно