Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Культура
  • Мукачівська міська бібліотека об’єднала словом творчих людей України (ФОТО)

Мукачівська міська бібліотека об’єднала словом творчих людей України (ФОТО)

Мукачівська міська бібліотека об’єднала словом творчих людей України (ФОТО)
У суботу у читальній залі Мукачівської міської бібліотеки протягом чотирьох годин панувала атмосфера чудового поетично-пісенного свята. На творчу зустріч «Слово об’єднує» до книгозбірні завітали...

У суботу у читальній залі Мукачівської міської бібліотеки протягом чотирьох годин панувала атмосфера чудового поетично-пісенного свята. На творчу зустріч «Слово об’єднує» до книгозбірні завітали гості з Києва: засновник міжнародного літературно-поетичного фестивалю «Інтереальність», голова Київського міського відділення Конґресу літераторів України, директор видавництва «Друкарський двір Олега Федорова», поет Олег Федоров; заслужена діячка мистецтв України, українська телеведуча, поетеса та композитор Алла Мігай; поетеса, прозаїк, співачка, художниця і дизайнер Ольга Угнівенко; літератор з міста Артемівськ, член Міжрегіональної спілки письменників України Віктор Шендрик, поет, бард, член КЛУ Володимир Хоменко з міста Макарів (Київська обл.) та гостя з Москви – лауреат численних міжнародних літературних фестивалів, організатор Міжнародного літературно-поетичного фестивалю «Інтереальність» поетеса Олена Дараган-Сущова.

ВІДЕО ДНЯ

Свої творчі доробки представили і члени літературного об’єднання „Рідне слово”: поетичне слово Михайла Шушкевича, Тетяни Рибар, Іми Микуліної, Гізели Лімбах, Валентини Кушнір, Валерія Степанова, Олени Барти, яскраво перепліталося з виконанням пісень Володимиром Масловим, Марією Іваницею, В’ячеславом Журавльовим на музику композитора Михайла Герца, та авторських пісень від Наталії Ужви і Валентина Чернікова, - йдеться у повідомленні Мукачівської міської бібліотеки ім. Олександра Духновича.

Багато поезії, перемежованої цікавими розповідями про таємниці творчості та літературу загалом, чудові пісні, що хвилювали душу, не дозволили нікому відчути цього дня втому, а справили лише в душі у кожного незабутні враження та щиру радість від спілкування з Мистецтвом.

Реклама

З вітальним словом до присутніх звернулася завідувачка відділу обслуговування центральної бібліотеки Тетяна Туряниця, зазначивши, що міська книгозбірня є водночас і інформаційним центром і осередком культурного та творчого життя Мукачева, де проходить багато цікавих зустрічей, виставок, презентацій.

Мукачівська міська бібліотека об’єднала словом творчих людей України (ФОТО) – 01
Реклама
Мукачівська міська бібліотека об’єднала словом творчих людей України (ФОТО) – 02
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно