Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Культура
  • Для дітей Чинадіївського дитячого будинку влаштували незабутній концерт (ВІДЕО)

Для дітей Чинадіївського дитячого будинку влаштували незабутній концерт (ВІДЕО)

Для дітей Чинадіївського дитячого будинку влаштували незабутній концерт (ВІДЕО)
14 квітня в Чинадіївському замку "Сент Міклош" із успіхом пройшов благодійний концерт в рамках проекту "Visual Music" - "Sound of the Sand". Благодійна акція організована як великодній подарунок...

14 квітня в Чинадіївському замку "Сент Міклош" із успіхом пройшов благодійний концерт в рамках проекту "Visual Music" - "Sound of the Sand".

ВІДЕО ДНЯ

Благодійна акція організована як великодній подарунок для дітей Чинадіївського дитячого будинку. Фінансується австрійкою українського походження Світланою Шопф, дочкою відомого австрійського винороба Герхарда Юста, що входить в десятку кращих виноробів Австрії, графинею Марією фон Мой.

Присутні насолоджувалися концертом фортепіанної музики у супроводі пісочної анімації у виконанні Анжеліки Фукс (фортепіано) та Юлії Миронової (пісочна анімація).

Реклама

Також був проведений благодійний аукціон-продаж сувенірів, факельна екскурсія та фуршет-презентація австрійських вин винного Дому "Юст-Руст".

Всі виручені кошти від продажу квитків і сувенірів, а це більше 3 тисяч гривень, віддані дітям Чинадіївського дитячого будинку, які не тільки були запрошені на концерт, а й брали безпосередню участь в організації цієї акції підготовкою сувенірів, зроблених своїми руками.

Реклама

Відома піаністка Анжеліка Фукс виступала на кращих світових сценах: США, Канади, Еквадору, Австралії, Кореї, Китаю, Франції, Італії, Іспанії.

В рамках цього проекту Анжеліка, разом із майстром пісочної анімації Юлією Мироновою, представили незвичайний перформанс - «Sound of the sand». Це синтез двох мистецтв, це історії, які розповідає музика, - "музика піску".

Аукціон та безпрограшну лотерею проводила Оксана Метзгер - керівник арт-клубу «Палітра-спектр».

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно