Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Мукачеві презентували книгу про місцевий драматичний театр (ФОТО)

У Мукачеві презентували книгу про місцевий драматичний театр (ФОТО)
Не кожен театр в Україні може похвалитись такою багатою і цікавою історією. А тим паче, якщо вона доступна усім на паперових сторінках. Так, сьогодні у стінах Закарпатського обласного театру...
ВІДЕО ДНЯ

Не кожен театр в Україні може похвалитись такою багатою і цікавою історією. А тим паче, якщо вона доступна усім на паперових сторінках.

Так, сьогодні у стінах Закарпатського обласного театру драми і комедії була презентована книга про відомий театральний колектив з Мукачева. Тут, як зазначив головний режисер театру Євген Тищук, розповідається про кожного члена театральної сім'ї, у тому числі й тих, хто працює за лаштунками сцени.

Реклама

Автор книги Оксана Головчук подякувала усім за творчу співпрацю і розповіла про те, що ця праця у планах мала бути журналом, але вийшла, як книга. Вона також згадала про головну бухгалтерку, яка щодня молиться за свій театр.

Начальник Управління культури Закарпатської ОДА Юрій Глеба мовив, що ця книга вирізняється з-поміж інших робіт про закарпатські театри своєю новизною, а також про славетну історію колективу в деталях.

Реклама

Міський голова Золтан Ленд'єл у своїй промові сказав, що книжка доповнює бібліотечну палітру міста, оскільки вона є черговою важливою друкованою роботою після книги про Мукачево. Мер також зазначив, що приміщення драмтеатру є вагомою частиною архітектурної палітри центральної частини міста і згадав про перші часи від створення театру.

На завершення головний режисер театру Євген Тищук розповів про подальші творчі плани та про п'ятьох акторів-новачків, які вже на перших виставах грають головні ролі.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно