Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Юні читачі мукачівської бібліотеки зустріли святого Миколая (ФОТО)

Юні читачі мукачівської бібліотеки зустріли святого Миколая (ФОТО)
Цілий рік святий Миколай спостерігає за дітьми з небес: чи вони добре поводяться, старанно вчаться у школі, чи допомагають батькам? А щороку, в ніч на 19 грудня він спускається на землю, щоб...
ВІДЕО ДНЯ

Цілий рік святий Миколай спостерігає за дітьми з небес: чи вони добре поводяться, старанно вчаться у школі, чи допомагають батькам? А щороку, в ніч на 19 грудня він спускається на землю, щоб покласти під подушку: слухняним і чемним - солодощі, книжку, бешкетникам - різочку. Бо Миколаєві гостинці – це винагорода за добрі справи та слухняність. Традиційно, у переддень свята читальна зала Мукачівської міської бібліотеки зібрала лише чемних, слухняних та відповідальних малих читайликів на літературне свято-конкурс „Розкажу Миколаю, про що я читаю”. Журі, до складу якого увійшли начальник відділу культури Мукачівського міськвиконкому Петрус Ірина Василівна; провідний методист ЦБС Дьордь Олена Василівна та актриса Мукачівського обласного драматичного театру Дунай Катерина Віталіївна довго визначали серед конкурсантів переможців.

А тим часом до уваги присутніх учні 10-го класу ЗОШ № 10 показали святкове дійство „Миколаєві дарунки”. Після чого усіх охочих було запрошено на  майстер-клас з тістопластики „Ангел-хранитель бійцям АТО”. Адже на свято були також запрошені мукачівські волонтери та бійці АТО, які наразі проходять  лікування в Мукачівському військовому шпиталі. Щоб наші воїни відчули підтримку  та знали, що мукачівські діти вірять в них і в мир на нашій землі виготовлені власноруч обереги діти вручили захисникам Вітчизни з побажанням здоров’я та миру.

Реклама

Прийшов час дізнатися про результати конкурсу:

І-ше місце здобула учениця 4 кл. ЗОШ №11 – Габріелла Пашко.

Реклама

ІІ-ге місце розділили – Софія Сяркевич (3 кл. ЗОШ №6) та Медіна Гузинець (4 кл. гімназія)

ІІІ-тє місце розділили – Едуард Фодор-Надь(3 кл. ЗОШ №7) та Владислав Хаван (4 кл. ЗОШ 10)

Переможці отримали грамоти, інші учасники конкурсу отримали Дипломи. Ну і звісно, яке ж свято Миколая без подарунків, а бібліотека без книги, тому кожен конкурсант, актив бібліотеки і власне сама бібліотека отримали у подарунок книги від відділу культури Мукачівського міськвиконкому.

Реклама

Мирослава Хруник, заступник директора по роботі з дітьми ЦБС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно