Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Що не кажіть, а "Мукачево майліпшоє" (ФОТО)

Що не кажіть, а "Мукачево майліпшоє" (ФОТО)
Це вкотре довела команда КВК «БезУмная Молодёжь» (БУМ). 11 грудня в залі Закарпатського драматичного театру відбувся перший сольний концерт «бумівців». Нагодою для заходу стало 5-річчя...
ВІДЕО ДНЯ

Це вкотре довела команда КВК «БезУмная Молодёжь» (БУМ).

11 грудня в залі Закарпатського драматичного театру відбувся перший сольний концерт «бумівців». Нагодою для заходу стало 5-річчя команди. За цей період хлопці здобули чимало перемог та титулів.

Реклама

Концерт, що тривав близько двох годин, огортала тепла та невимушена атмосфера. На початку вечора до глядачів вийшов з привітанням мер міста Золтан Ленд’єл. До речі, він став зіркою вечора, адже саме йому була присвячена ледь не третина жартів.

Окрім самих винуватців свята, одну сцену з ними ділили ветерани закарпатського гумору – команда КВК «Тяп-Ляп», а також один із творців мультфільму «Наша Файта» Михайло Карпенко, та «кавеенівець» з більш ніж 10-річним стажем, актор телевізійного скетч-шоу «Країна У» Тарас Стадницький.

Реклама

Капітан «БезУмнойМолодёжи» Рудольф Білак розповідає, що ідея організувати концерт виникла вже давно. І хоча підготовка до самого шоу була не простою, обіцяють, що такі концерти вони обов’язково ще організовуватимуть.

«Концерт мені дуже сподобався, – ділиться враженнями від шоу «кавеенівець», друг команди Ігор Товт. – Хлопці молодці, видно професійний ріст команди. Бажаю їм наснаги, довгих років успішної діяльності на сцені».

Студентка УжНУ Олександра Балог коментує: «Вечір був неймовірно позитивним. Класно, що такий захід відвідала не тільки велика кількість молодих людей, а й батьки «кавеенщиків», їхні викладачі. Словом, ні хвилини не пошкодувала, що прийшла, і була неймовірно вражена атмосферою дійства».

Реклама

Мирослава ВербищукФото: Ліана Коваль

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно