Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Новорічну ніч у Мукачеві не відбудеться традиційний концерт

У Новорічну ніч у Мукачеві не відбудеться традиційний концерт
Провести новорічні свята без надмірних розваг, невиправданих матеріальних витрат та масових організованих святкувань запропонувала громаді міська рада Мукачева. З огляду на події та постійні...

Провести новорічні свята без надмірних розваг, невиправданих матеріальних витрат та масових організованих святкувань запропонувала громаді міська рада Мукачева.

ВІДЕО ДНЯ

З огляду на події та постійні трагічні повідомлення про загибель українських військовослужбовців та мирних жителів на сході України, естрадно-розважальна програма та нічна молодіжна дискотека у центрі міста з 31 грудня на 1 січня 2015 року не проводитимуться.

Одночасно виконком мукачівської міськради звернувся з проханням до керівників підприємств, організацій, установ, профспілкових та громадських організацій, керівників та власників ресторанних та розважальних закладів, мешканців та гостей міста утриматись від проведення масових святкувань, традиційного використання піротехнічних засобів у новорічну ніч. Заощаджені кошти чиновники порекомендували спрямувати на підтримку українських військових, переселенців із Криму, Донбасу та інші благодійні акції.

Реклама

Таке рішення було прийняте враховуючи чисельні звернення громадських організацій, мешканців міста, а також у зв’язку із ситуацією в Україні, яка склалася через проведення антитерористичної операції на сході країни, станом економіки в державі та настроями у суспільстві.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно