Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Культура
  • Бабуся Юлії Плаксіної розповіла, чому мукачівка на "Новій хвилі" вирішила виступати за Росію

Бабуся Юлії Плаксіної розповіла, чому мукачівка на "Новій хвилі" вирішила виступати за Росію

Бабуся Юлії Плаксіної розповіла, чому мукачівка на "Новій хвилі" вирішила виступати за Росію
Нещодавно мукачівка Юлія Плаксіна виступала на провідному пісенному конкурсі "Нова хвиля", що у латвійській Юрмалі. Краянка, щоправда,...

Нещодавно мукачівка Юлія Плаксіна виступала на провідному пісенному конкурсі "Нова хвиля", що у латвійській Юрмалі. Краянка, щоправда, виступала, як російська конкурсантка.

ВІДЕО ДНЯ

Бабуся Юлії Плаксіної, яка живе у місті над Латорицею, розповіла інтернет-виданню "Панорама Мукачева" про те, що було за кулісами конкурсу і чому Юлія вирішила виступати за Росію.

"Насправді моя онучка дуже хотіла виступати за Україну. Попри те, що вона народилась у Москві, душею і серцем вона з Україною. Уся її творчість, і навіть останній кліп були зроблені в Україні. Що ж до конкурсу, то спочатку вона брала участь у місцевому відбірковому конкурсі на юрмальський фестиваль. Утім, через деякі причини її місце зайняли інші конкурсанти, які й представляли Україну на конкурсі. А для Юлі виступ на "Новій хвилі" - це була найближча мрія. І тому вона вирішила піти на російський кастинг, який вона й пройшла."

Реклама

"Утім, у неї був вибір, адже вона паралельно готувалась і до кастингу шоу "Голос" (російський аналог "Голосу країни" - авт.). Врешті, виступ у Юрмалі - її остаточне рішення."

"Юлія дуже хвилювалась за ситуацію в Україні. Реакція українців на її виступи у Юрмалі, а особливо,  політичний підтекст, негативно впливали. Її морально підтримували словами Микола Басков та Філіпп Кіркоров. Останній сказав, що їй варто виступати на пісенному конкурсі "Євробачення".

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно