Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Культура
  • Юна закарпатка Іванна Решко потрапила до фіналу Всеукраїнської Премії «Диво Дитина» - 2014 (ВІДЕО)

Юна закарпатка Іванна Решко потрапила до фіналу Всеукраїнської Премії «Диво Дитина» - 2014 (ВІДЕО)

Юна закарпатка Іванна Решко потрапила до фіналу Всеукраїнської Премії «Диво Дитина» - 2014 (ВІДЕО)
Про це стало відомо під час прес-конференції у прямому ефірі Президента премії «Диво Дитина» Віктора Новіков та голови журі – народної артистки України Ольги Сумської. Саме вони оголосили імена...

Про це стало відомо під час прес-конференції у прямому ефірі Президента премії «Диво Дитина» Віктора Новіков та голови журі – народної артистки України Ольги Сумської. Саме вони оголосили імена дітей-фіналістів. Серед п'яти номінацій в яких представлено по три учасники, юна мукачівка потрапила до номінації  "Найтворча дитина"

ВІДЕО ДНЯ

Варто зазначити, що десятирічна Іванна Решко з села Ключарки була учасницею телевізійного шоу “Next Star” в Бухаресті; Лауреатом та переможцем багатьох обласних, Всеукраїнських та міжнародних конкурсів з вокалу таких як «Соловейко України», «Музичне сузір я», «Золоті іскри», “REMEMBER”, “Voice master” та ін.

Реклама

Довідка:

ТОВ "Премія "Диво-Дитина" та Дитячий розважальний комплекс "Тропікал парк" разом з народним артистом України Віктором Шпортько започаткували проведення щорічної Всеукраїнської премії "Диво-Дитина".

Реклама

Проведення зазначеної премії було підтримано Президентом України, Кабінетом Міністрів України, Міністерством освіти і науки України, Міністерством у справах сім’ї, молоді та спорту України, Міністерством культури і туризму України, Міністерством з питань надзвичайних ситуацій України, а також Київською міською державною адміністрацією.

Для здобуття Премії "Диво Дитина" запрошуються діти віком від 4-х до 13 років (включно), які мають досягнення або відкриття у науко-технічній сфері, переможці та призери обласних республіканських і міжнародних інтелектуальних ігор, шкільних олімпіад, спортивних або творчих змагань, фестивалів та конкурсів, діти, що зробили героїчний вчинок, а також мають феноменальну інтуїцію та пам'ять, володіють даром передбачення, або чутливістю до енергетики та ін.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно