Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Гурт "Без обмежень" на свій ювілей подарував Мукачеву запальний концерт

Гурт "Без обмежень" на свій ювілей подарував Мукачеву запальний концерт
Подія відбувалась вчора на центральній площі міста. Хлопці відіграли емоційно, передаючи свою енергетику людям. Свято вдалось на славу, а передувала йому розмова з журналістами, яка відбулась того ж...

Подія відбувалась вчора на центральній площі міста. Хлопці відіграли емоційно, передаючи свою енергетику людям. Свято вдалось на славу, а передувала йому розмова з журналістами, яка відбулась того ж дня в прес-центрі «Панорама».

ВІДЕО ДНЯ

Гостями заходу були фронт-мен гурту «Без обмежень» Сергій Танчинець, гітарист, та один із співзасновників гурту Ігор Рибар, співорганізатори концерту у Мукачеві Віктор Шелестай та Олександр Лендяк.

Розпочалась розмова з історії заснування гурту. Хлопці розповіли, що започаткували гурт у 1999 році. З плином часу пробували реалізувати себе і у Мукачеві, і в Києві. Гурт ріс, мінявся, змінювались погляди його.

Реклама

«15 років пролетіло дуже швидко. Ми разом дорослішали, набиралися досвіду, ставали дорослішими у музичному плані. Нам дуже приємно, що святкування ювілею гурту відбувається в нашому рідному місті», - зазначив гітарист «Без обмежень» Ігор Рибар.

Що стосується концерту, то хлопці розповіли, що його ініціатором став Віктор Шелестай, який озвучив ідею провести захід в центрі міста.

Реклама
Гурт "Без обмежень" на свій ювілей подарував Мукачеву запальний концерт – 01

«У побутовій розмові виникла ініціатива. Оскільки гурт народився у Мукачеві, то було б логічним відзначення цієї події тут. Було питання до мене, чи є можливість технічно це забезпечити. Ми доклали максимум зусиль, щоб провести це дійство на високому технічному рівні», – говорить Віктор Шелестай. Сам концерт доводилось перекладати кілька разів через події, які відбувались і відбуваються в країні. Спочатку ми планували провести концерт 14 лютого (саме ця дата є офіційною датою заснування гурту), згодом перенесли на 6 березня, пізніше на 14 березня. І все ж в кінці-кінців концерт відбувся 21 березня.

Я к розповів Олександр Лендяк, співорганізатор заходу, концерт у Мукачеві має домінуючий меседж: «За мир! Без війни!». «Він благодійний, без будь-яких політиків. Ми навіть відмовились від ідеї з ведучим, щоб не було ніяких натяків на політику», – додав пан Олександр.

Реклама

Наостанок розмови музиканти поділились планами на майбутнє.

«Плани досить банальні – це залишатися в строю. Нас завжди питають, коли вийде новий альбом. Матеріал для нього вже підготовлений. Планується, що кожну композицію запишемо потреково, а згодом все ввійде до нової платівки. Сподіваємось, що вдасться реалізувати задумане в найближчі 3-4 місяці», – розповів фронт-мен гурту «Без обмежень» Сергій Танчинець.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно