Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Культура
  • Юна мукачівка Яночка Решко здобула перемогу на міжнародному телевізійному фестивалі-конкурсі у Румунії (ФОТО)

Юна мукачівка Яночка Решко здобула перемогу на міжнародному телевізійному фестивалі-конкурсі у Румунії (ФОТО)

Юна мукачівка Яночка Решко здобула перемогу на міжнародному телевізійному фестивалі-конкурсі у Румунії (ФОТО)
Напередодні новорічно-різдвяних свят в сусідній Румунії в місті Констанца з 11 по 15 грудня проходив Міжнародний телевізійний фестиваль-конкурс «REMEMBER» вокального мистецтва. Міжнародне журі...
ВІДЕО ДНЯ

Напередодні новорічно-різдвяних свят в сусідній Румунії в місті Констанца з 11 по 15 грудня проходив Міжнародний телевізійний фестиваль-конкурс «REMEMBER» вокального мистецтва.

Міжнародне журі у складі 12 чоловік, а саме: голова журі Віорел Гавріла відомий румунський композитор, Нікі Нечев Добрич – музикант та композитор (Болгарія), Доно Цветков - композитор, директор міжнародного фестивалю «Золоті Іскри» (Болгарія), Галин Димитру - відомий музикант виконавець (Румунія), Ліоліана Молдованеску - одна з керівників національного радіо в місті Констанца та інші суворо оцінювало учасників з Румунії, Болгарії та України віком до 18 років.

Реклама

Україну на цьому фестивалі представляла юна мукачівка Яночка Решко, учениця ДШМ №1 ім. С. Мартона (викладач Ігор Білик). Окрім того, що юна артистка здобула першу премію, журі нагородило Яночку ще й відзнаками: «За кращу пісню» («Дві зозулі» муз. І.Білик, сл. Б.Сливчук); «За краще виконання пісні з вокально-інструментальним ансамблем»; «Дзвінкоголоса дівчинка Чорного моря», «Міс фестивалю», а також відзнаку від національного радіо, на якому пісня у виконанні Яни Решко буде в ротації в ефірах по всій країні.

Загалом цей рік видався напрочуд успішним та насиченим для нашої землячки, оскільки відвідавши низку фестивалів, на кожному з них Яночка отримувала перші премії , а це: Міжнародний фестиваль–конкурс «Золоті іскри» (Болгарія, м. Варна); ІІ Міжнародний конкурс-фестиваль "KHARKIV INTERNATIONAL SONG FORUM" (Україна, м.Харків); Всеукраїнський фестиваль «Музичне Сузір’я” (Україна, м.Київ); Міжнародний фестиваль-конкурс «Мистецький край Закарпаття» (Україна, м.Мукачево).

Реклама

Бажаємо нашому соловейку і в наступаючому році впевнено крокувати до перемог, підкорювати нові фестивалі та конкурси, і хай всі дитячі мрії та бажання збуваються в казковий період новорічних свят.

Мартіна Кельман

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно