Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Культура
  • Фестиваль "Французька осінь в Мукачеві" зібрав поціновувачів сучасної та класичної музики

Фестиваль "Французька осінь в Мукачеві" зібрав поціновувачів сучасної та класичної музики

Фестиваль "Французька осінь в Мукачеві" зібрав поціновувачів сучасної та класичної музики
22 листопада мукачівці провели під замком Паланок черговий, другий за рахунком, фестиваль "Французька осінь в Мукачеві". У виконанні струнного квартету звучала французька сучасна і класична...

22 листопада мукачівці провели під замком Паланок черговий, другий за рахунком, фестиваль "Французька осінь в Мукачеві".

ВІДЕО ДНЯ

У виконанні струнного квартету звучала французька сучасна і класична музика, а зібралися на урочисту вечерю, з нагоди фестивалю, відомі письменники, художники та науковці, щоб поділитися з численними гостями своїми поглядами на музику, літературу та сучасну мистецтво.

На цей захоплюючий вечір зібралися гості з Ужгорода, Хуста і навіть з далекої Франції!

Реклама

Як стверджують організатори "Французької осені в Мукачеві" - вечір пройшов жваво і цікаво, живу класичну музику змінював французький шансон, який звучав під чудову гру на акордеоні, а родзинкою вечора були французькі оперні арії у виконанні оперної співачки, яка, проїздом до Відня, заїхала на фестиваль буквально на дві години.

Також гості фестивалю були зачаровані музикою свого земляка, який у Парижі написав свій чудовий мюзикл. Не залишилася без уваги і французька кухня, стравами з якої пригощалася публіка. Особливо до душі, одностайно, всім припав рататуй з бараниною і цибульний суп, який був зварений на сухому білому вині.

Реклама

Ну і, звичайно ж, родзинкою програми стало Божоле нуво, яке було доставлено на фестиваль "Французька осінь в Мукачеві" прямо з Франції і тим самим, вперше, мукачівці долучилися до святкування Божоле, яке, в третій четвер листопада, відзначає понад 200 країн світу. Закінчився фестиваль в Мукачеві святковим феєрверком.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно