Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Сергій Паллаг: «Я – це поєднання вокалу, гітари та власних текстів»

Сергій Паллаг: «Я – це поєднання вокалу, гітари та власних текстів»
13 листопада в прес-центрі «Панорама» відбулася зустріч із закарпатським співаком, автором та виконавцем Сергієм Паллагом з нагоди випуску його дебютної платівки «Закрий за мною двері». Сергій...

13 листопада в прес-центрі «Панорама» відбулася зустріч із закарпатським співаком, автором та виконавцем Сергієм Паллагом з нагоди випуску його дебютної платівки «Закрий за мною двері».

ВІДЕО ДНЯ

Сергій зізнався, що вже давно збирався її випустити, проте на його шляху траплялися певні перешкоди: чи то фінансів не вистачало, чи то пісні писалися лише раз у півроку.

Назва альбому – «Закрий за мною двері». Ця пісня у творчості виконавця є першою. Саме ця композиція найбільше припала до душі його слухачів, і з нею він себе зарекомендував як автор та виконавець на всеукраїнському конкурсі, який проводився в Мукачеві під назвою «Вечори над Латорицею». Це було аж у 2007 році. Тоді співак тільки набирав «оберти» у музичній сфері діяльності.

Реклама

Стосовно своїх творінь співак поділився, для кого та кому присвячувалися композиції з нового альбому: «Колись моєю музою була моя дівчина, зараз же мене надихають люди, друзі, у деяких ліричних піснях зображені скоріш стосунки моїх друзів, аніж мої. Я не вважаю, що аби написати пісню, потрібно чекати музи. Необхідно сідати за інструмент і багато працювати».

Окрім запитань від журналістів, Сергій відповів на декілька запитань від читачів інтернет-видання «Панорама Мукачева», в яких зазначив, що прагне вдосконалювати себе і свою творчість. «Мені не подобається самотність у творчості, і зараз я розшукую талановитих і працелюбних музикантів, котрі б захотіли працювати зі мною в одному руслі» – зізнався Сергій.

Реклама

Щодо планів на майбутнє Сергій сказав наступне: «Зараз у мене вже є напрацьований матеріал, який згодом, можливо, переросте у другий альбом. Проте з його виходом я не хочу поспішати. Хотілося б, щоб наступне «дітище» було на щабель вищим за цю платівку. Це полягає і в якості композицій, і в кращому оформленні самого диску» – підсумував гість прес-центру.

Насамкінець співак потішив присутніх кількома композиціями зі своєї дебютної платівки.

Прес-центр "Панорама"

Реклама
Сергій Паллаг: «Я – це поєднання вокалу, гітари та власних текстів» – 01
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно