Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Культура
  • У Мукачеві відбувся дебютний концерт вокально-інструментального гурту "Стиль ФМ"

У Мукачеві відбувся дебютний концерт вокально-інструментального гурту "Стиль ФМ"

У Мукачеві відбувся дебютний концерт вокально-інструментального гурту "Стиль ФМ"
10 листопада цього року, в рамках святкування “Дня Святого Мартина в Мукачеві”, у залі обласного державного російського драматичного театру відбувся дебютний концерт вокально-інструментального ...

10 листопада цього року, в рамках святкування “Дня Святого Мартина в Мукачеві”, у залі обласного державного російського драматичного театру відбувся дебютний концерт вокально-інструментального гурту «Стиль ФМ» колективу українсько-австрійського підприємства з іноземними інвестиціями у формі товариства з обмеженою відповідальністю «Фішер-Мукачево».

ВІДЕО ДНЯ

Гурт, у складі якого молоді ентузіасти: В’ячеслав Журавльов – бас-гітара, Валентин Ковач – клавішні, Володимир Новіков – ударник, Михайло Хома – саксофон, Зоран Дуфінець – гітара, Іван Матічін – гітара та Наталія Лукіянець – вокал не є професійними музикантами. Вони – працівники товариства з обмеженою відповідальністю «Фішер-Мукачево», але поклик душі до музичного мистецтва об’єднав цих молодих людей. Ідея створення вокально-інструментального ансамблю «Стиль ФМ» виникла навесні 2010 року, за що його учасники висловлюють щиру вдячність генеральному директору товариства з обмеженою відповідальністю «Фішер-Мукачево», Почесному громадянину Мукачева Василю Рябичу.

За час існування гурт взяв участь у загальноміських концертних програмах та заходах. Але власний концерт для них сьогодні вперше, де на розсуд глядачів-меломанів у їх виконанні були представлені шлягери відомих українських та зарубіжних виконавців.

Реклама

Вважається, коли концерт проходить «на одному диханні», значить - все вдалося. А й справді. Повна зала глядачів із захопленням слухали пісні та інструментальні твори, які учасники гурту «Стиль ФМ» виконували на високому професійному рівні.

За приємний вечір подарований учасниками гурту «Стиль ФМ» для мукачівців, хочеться висловити їм велику вдячність та побажати успіхів і натхнення у їхній творчій справі.

Реклама

Ірина Петрус, головний спеціаліст відділу з питань внутрішньої політики Мукачівського міськвиконкому

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно