Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Літню версію “Скетч-шоу” презентували у кав’ярні “Time” (ФОТО,ВІДЕО)

Літню версію “Скетч-шоу” презентували у кав’ярні “Time” (ФОТО,ВІДЕО)
Пісок, платний туалет та варена кукурудза в поєднанні із закарпатським гумором, музикою та місцями нецензурною лексикою - саме такою була атмосфера в стінах всіма улюбленої кав’ярні «Time»...
ВІДЕО ДНЯ

Пісок, платний туалет та варена кукурудза в поєднанні із закарпатським гумором, музикою та місцями нецензурною лексикою - саме такою була атмосфера в стінах всіма улюбленої кав’ярні «Time» сьогоднішнього вечора.

Дійство розпочалось, важливим для кожного заходу, «розігрівом» глядачів. Зі сцени Юрій Чорій засипає гостей вечора каверзними запитаннями, на які вони мали якнайсмішніше відповісти. На кшталт, «Що адміністратор «Тайму» носить у таємничій коробці?».

Реклама

Вслід за ведучим на сцену виходить Вася «Довгий», який розповідає про типовий закарпатський відпочинок із шашликами, «пливучим кавуном» та горілкою, котра охолоджується в потічку.

Михайло Карпенко з’являється перед гостями заходу в сценічному образі Мішки з Перечина, який разом зі своєю семиструнною подругою заспівав пісень про морські і не тільки походеньки.

Реклама

Музичними гостями вечора став дует Олександри Янкович (вокал) та Станіслава Гребінця (гітара). На сцену, яка була засипана піском, вони підіймались двічі зі своїми відомими та новими композиціями.

Літню версію “Скетч-шоу” презентували у кав’ярні “Time” (ФОТО,ВІДЕО) – 10

Вже під кінець події, гості дочекалися власне самої презентації четвертої серії скетч-шоу, із відомою з попереднього випуску манерою телеканалу «Скетч-ТВ». Проте назва її трохи відрізнялася від попередньої. «Йой, што файні ісі ямки» трансформувалося в «Йой, што файне ісе літо». Ведучий серії «йой, што малозагорівший Юрко», звинувачував декого у змарнованому першому місяці літа і розповідав, як боротись з лінню. Окрім цього застерігав від сонячого удару та інших клопотів.

Реклама

На десерт залишився дует з аполітичною назвою «Єдиний Центр» у складі хедлайнерів дійства Василя Чигрика та Юрія Чорія.

Після попередніх випусків шоу, один із засновників скетчу Юрій Чорій прокоментував негативні висловлювання в бік їхнього проекту: «На кожен продукт є свій покупець, ми не будемо змінювати, для когось неприйнятний формат нашого продукту. Використовуючи нецензурну лексику та вульгарні висловлювання, ми таким чином показуємо кожного третього закарпатського жителя…».

Щодо захмілілої, чи то від гумору, чи то від лишньої чарки, аудиторії, яка була присутня, то на перший погляд, всі залишилися задоволеними.

Після всіх виступів, організатори дякували всім тим, хто допомагав з організацією, дякували глядачам та запрошували всіх присутніх на презентацію наступної серії нашумілого шоу, яка пройде незабаром.

Мирослава Вербищук, студентка відділення журналістики УжНУ

Фото Станіслав Понзель

Увага! Розміщений відеоматеріал містить нецензурні висловлювання. Редакція не рекомендує його до перегляду особам молодше 16 років.

Реклама
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно