Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Культура
  • На Всеукраїнському фестивалі-конкурсі мукачівка завоювала почесний Диплом ІІ ступеня

На Всеукраїнському фестивалі-конкурсі мукачівка завоювала почесний Диплом ІІ ступеня

На Всеукраїнському фестивалі-конкурсі мукачівка завоювала почесний Диплом ІІ ступеня
Кожен рік для дитячих мистецьких закладів є плідним на різні конкурси, фестивалі, звіти. Це дає учням можливість піднятися на певний рівень своєї виконавської майстерності, познайомитися з вже...

Кожен рік для дитячих мистецьких закладів є плідним на різні конкурси, фестивалі, звіти. Це дає учням можливість піднятися на певний рівень своєї виконавської майстерності, познайомитися з вже відомими митцями, відчути смак перемоги.

ВІДЕО ДНЯ

Нещодавно викладачі Мукачівської дитячої школи мистецтв № 2 Кувшинова Олена Олександрівна та Колодяжна Тетяна Степанівна разом із своєю вихованкою Макаровою Олександрою (ксилофон) повернулися з Всеукраїнського фестивалю-конкурсу молодих виконавців «Artis sonores», що в перекладі з латинської означає «мистецтво звуків». Цей конкурс був присвячений 125-ій річниці з нагоди вшанування ювілейної дати композитора В.Барвінського.

На честь композитора В.Барвінського названо Дрогобицьке державне музичне училище, на базі якого вперше започатковується і проводиться Всеукраїнський фестиваль-конкурс молодих виконавців «Artis sonores». На участь в конкурсі було отримано більше 450 заявок виконавців учнів музичних шкіл та музичних училищ в різних категоріях, що становить більше 1000 учасників.

Реклама

І в цьому нелегкому конкурсному змаганні учениця 2-го класу Мукачівської дитячої школи мистецтв № 2 Макарова Олександра (ксилофон) (викладач Кувшинова О.О., концертмейстер Колодяжна Т.С.) зуміла завоювати почесний Диплом ІІ ступеня. У її бездоганному виконанні прозвучала «Італійська полька» С.Рахманінова та «Солодка мрія» П.Чайковського. До речі, ця талановита дівчина займається у дитячій школі мистецтв № 2 також по класу фортепіано (викладач Козуб М.М.) і в цьому навчальному році отримала Диплом ІІІ ступеня на обласному конкурсі індивідуальних виконавців учнів молодших класів (фортепіано), Диплом І ступеня на обласному конкурсі індивідуальних виконавців духових та ударних інструментів (ксилофон), Диплом ІІ ступеня на міжнародному конкурсі-фестивалі дитячого, юнацького та молодіжного мистецтва «Закарпатський Едельвейс» в м. Ужгороді (ксилофон та фортепіано).

Сподіваємося, що попереду ще багато конкурсів та перемог, на яких ця талановита і обдарована дівчинка досягне високої професійної майстерності.

Реклама

Щасти тобі, Сашенько!

Л.О. Гайдукевич, викладач музично-теоретичних дисциплін Мукачівської ДШМ № 2

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно