Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Мукачівський зять обікрав ужгородську тещу

Мукачівський зять обікрав ужгородську тещу
Нещодавно мешканка одного з сіл Ужгородського району звернулась в міліцію з повідомленням про те, що з її будинку зникли ювелірні прикраси з золота загальною вагою близько 37 грамів. На місце...

Нещодавно мешканка одного з сіл Ужгородського району звернулась в міліцію з повідомленням про те, що з її будинку зникли ювелірні прикраси з золота загальною вагою близько 37 грамів.

ВІДЕО ДНЯ

На місце події відразу була направлена слідчо-оперативна група Ужгородського райвідділу міліції, організацію роботи якої взяв на себе особисто начальник райвідділу підполковник міліції Роман Стефанишин.

Оперативники на чолі з начальником сектору карного розшуку капітаном міліції Василем Шимоном відразу зауважили, що за день перед цим у потерпілої гостювали її донька зі своїм співмешканцем, у якого раніше вже були проблеми із законом. Оскільки під час огляду місця події ні слідів взлому, ні пошкодження замків виявлено не було, всі сили оперативників були спрямовані на відпрацювання версії щодо крадіжки ювелірних виробів "зятем" потерпілої.

Реклама

Вже наступного дня було встановлено всі анкетні дані підозрюваного та розіслано орієнтування на встановлення його місця перебування, оскільки він постійного місця проживання не мав. Невдовзі крадія було розшукано в одному з сіл Мукачівського району, при собі він мав частину викрадених золотих прикрас. Крадію нічого не залишалося, як зізнатись в скоєнні крадіжки…

Як повідомив перший заступник начальника Ужгородського РВ УМВС капітан міліції О.Боднарчук, за даним фактом відкрито кримінальне провадження та вказаному громадянину оголошено підозру в скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.185 Кримінального кодексу України (таємне викрадення чужого майна, вчинене повторно). Наразі слідство з’ясовує місце знаходження інших викрадених ювелірних виробів, які зловмисник встиг реалізувати, та перевіряє причетність крадія до скоєння інших злочинів, вчинених на території району.

Реклама

Іван Лешко, помічник начальника Ужгородського РВ УМВС по зв′язках із громадськістю й ЗМІ

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно