Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Культура
  • Конкурс на здобуття літературної премії імені Юрія Мейгеша стартував у Мукачеві

Конкурс на здобуття літературної премії імені Юрія Мейгеша стартував у Мукачеві

Конкурс на здобуття літературної премії імені Юрія Мейгеша стартував у Мукачеві
На виконання Положення про щорічну міську літературну премію імені Юрія Мейгеша, затвердженого рішенням 13-ої сесії Мукачівської міської ради 6-го скликання від 31 серпня 2011 року № 270 "Про...

На виконання Положення про щорічну міську літературну премію імені Юрія Мейгеша, затвердженого рішенням 13-ої сесії Мукачівської міської ради 6-го скликання від 31 серпня 2011 року № 270 "Про заснування щорічної міської літературної премії імені Юрія Мейгеша – українського письменника, почесного громадянина м. Мукачева", оголошується конкурс на здобуття щорічної міської літературної премії імені Юрія Мейгеша.

ВІДЕО ДНЯ

31 травня 2012 року на сесії Мукачівської міської ради відбулося урочисте вручення літературної премії імені Юрія Мейгеша. За результатами таємного голосування спеціально створеної комісії за роман "Вічник" її був удостоєний письменник Мирослав Дочинець.

Рішення «Про заснування щорічної міської літературної премії імені Юрія Мейгеша – українського письменника, почесного громадянина міста Мукачева» було прийняте Мукачівською міськрадою в 2011 році. Вручається вона тільки мукачівцям і тільки один раз.

Реклама

Окрім відповідного диплому, переможець отримує премію в розмірі 3 000 гривень. Висувати твори на здобуття премії мають право відділ культури, спілка письменників, інші творчі спілки та громадські організації, обєднання, трудові колективи, навчальні заклади, видавництва, редакції газет та журналів.

На здобуття премії можуть висуватись твори, які вийшли друком протягом останніх двох років і стали відомими громадськості не пізніше як за два місяці до висунення на здобуття премії.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно