Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

"Rock-h" випустить новий альбом

"Rock-h" випустить новий альбом
Хлопці з гурту "Rock-h" завершили роботу над новим, другим за ліком альбомом, що носитиме назву “Оттава”. Реліз та прем’єрну презентацію свіженької платівки заплановано на 13-14 січня 2013 року, коли...

Хлопці з гурту "Rock-h" завершили роботу над новим, другим за ліком альбомом, що носитиме назву “Оттава”. Реліз та прем’єрну презентацію свіженької платівки заплановано на 13-14 січня 2013 року, коли розпочнеться фестиваль вина в Мукачеві.

ВІДЕО ДНЯ

Як розповів композитор і клавішник гурту Віктор Янцо, до нової платівки увійдуть 11 треків плюс бонус, свого роду максі-сингл, – пісня про органічні добрива.

Що ж до назви альбому, то не обійшлося без двозначності.

Реклама

У нас другий диск, а отава – це другий покос сіна, – пояснював Віктор. – Хоча на вибір назви вплинула також зустріч із Славком Вакарчуком на одному із телепроектів, який добре відгукнувся про нашу музику. У нього був Брюссель, столиця Бельгії, у нас – Оттава, столиця Канади.

За словами хлопців, нова платівка, на відміну від дебютної, матиме чіткий спільний музичний знаменник. Перший альбом був пошуком стилю, жанру, напряму. Тепер же керунок визначено, а їхній музичний “маршрут” – це фольк, рок, з елементами академічної музики. З останньої можна буде почути майже прямі цитати. “Оттава” відзначатиметься чистотою стилю, наявністю впізнаваного почерку, який перепливатиме з пісні у пісню.

Реклама

Основу музики, за словами композитора гурту Віктора Янца, становитиме фольклор. Те, що з дитинства лягало на вуха музикантів. Він переконаний: краще, ніж закарпатець, дух цього фольклору не відчує ніхто. Тому, зрештою, хлопці і не поспішають братися за балканіку чи європейський фольк, мовляв, лише носій певної культури може правдиво і добре її відтворювати. Натомість запевняють, закарпатський фольк для пересічного слухача буде не менш цікавим, адже він трохи відрізняється від українського. Він – ритмічніший, ламаний, більш “дикуватий”, а відтак добре лягає в рок-н-рол... Продюсером альбому стали хороші львівські друзі “Рокашів” – гурт “Патриція”.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно