Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Юлія Плаксіна покинула шоу "Х-фактор" (ВІДЕО)

Юлія Плаксіна покинула шоу "Х-фактор" (ВІДЕО)
Аналізуючи сьомий прямий ефір третього сезону шоу «Х-фактор», можна сказати, що на цей раз не вокалісти змагалися між собою за право залишитися на проекті, а судді за те, хто більше і краще критикує...

Аналізуючи сьомий прямий ефір третього сезону шоу «Х-фактор», можна сказати, що на цей раз не вокалісти змагалися між собою за право залишитися на проекті, а судді за те, хто більше і краще критикує учасників. Особливо щедрі на критику і закиди на цей раз були Ігор Кондратюк та Сергій Сосєдов. Між ними періодично виникали гострі дебати з приводу виступів учасників шоу «Х-фактор».

ВІДЕО ДНЯ

Перед конкурсантами в суботу, 8 грудня, стояло завдання виконати кавер-версії відомих хітів. І шестеро вокалістів, що залишилися на «Х-факторі», демонстрували на сцені свою майстерність. Для Юлії Плаксіної на цей раз Сергій Сосєдов підібрав більш спокійну пісню, яка вимагає меншої віддачі, ніж минулого разу. Тоді дівчина просто порвала публіку своїм співом, і в підсумку втратила голос. Півтижня Плаксіній довелося відновлювати сили. Тим не менш, дівчина вийшла на сцену і досить гідно виконала пісню Boney-M «Sunny». «Щоб всі так співали, коли хворіють», - зробила своєрідний комплімент Ірина Дубцова підопічній Сергія Сосєдова.

В кінці-кінців "за життя" на шоу боролися Юлія Плаксіна і Дмитро Сисоєв - найсильніші артисти ефіру. Що характерно, обидва заспівали "за життя" відмінно. Думки суддів розділилися "два на два" - Сосєдов і Дубцова за Юлію, Серьога і Кондратюк - за Сисоєва.

Реклама

Довелося розкривати заповітний конверт з результатами глядацького голосування. В результаті якого проект покинула Юлія Плаксіна.

Довідка: за освітою Юлія Плаксіна - стиліст-перукар. Заради своєї мрії Юля покинула рідне Мукачево і поїхала в столицю Росії. Із перших днів дівчина зрозуміла, як важко починати вокальну кар'єру. Згодом влаштуватися на роботу і почати особисте життя в одному з найбільших мегаполісів Європи. По приїзду в Москву вокалістка влаштувалася працювати в караоке-бар.

Реклама

Кожну хвилину і всі можливі сили Юлія віддавала на реалізацію своєї мрії. Дівчина не здавалася до останнього. І потрапивши на кастинг "Х-фактор-3" в рідній країні, сказала: "Найважливіше, навіщо я прийшла, - це досвід. Він мені важливий і потрібний незалежно від того, коли я покину проект ".

http://youtu.be/bVIStSuPpgM

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно