Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Якщо помирати, то з… пивом

Якщо помирати, то з… пивом
21 грудня у «Кельтському дворі під Ловачкою» презентують домашнє пиво-ель «Бескидський цап». Мабуть, не всім відомо, що грізні й войовничі кельти, які перед боєм наводили жах на ворога своїм...

21 грудня у «Кельтському дворі під Ловачкою» презентують домашнє пиво-ель «Бескидський цап».

ВІДЕО ДНЯ

Мабуть, не всім відомо, що грізні й войовничі кельти, які перед боєм наводили жах на ворога своїм риком, свистом та улюлюканням найбільше за все боялися, щоб на них не впало… небо. Схоже, що за пророцтвом майя чергове падіння неба призначено саме на 21 грудня, а тому нащадки кельтів (за дослідженнями ДНК кожний 16-ий українець має гени цього народу, закарпатський українець, як мінімум, кожен 8 -ий) слід особливо ретельно остерігатися цього дня передбачуваного катаклізму.

Ясна річ, аби уникнути зіткнення з небесами непогано б забратися в яку-небудь нору чи печеру, а найкраще – у пивницю з добрим запасом наїдків та напоїв. А оскільки про таке місце під Ловачкою свого часу уже подбали наші пращури, то в самий раз зустріти останній день календаря майя у підземеллі «Кельтського двору». Тим більше, що цього дня власник агро садиби Юрій Клованич зголосився напоїти присутніх новинкою сезону – домашнім пивом-ель «Бескидський цап». Якщо вже помирати, то з… пивом.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно