Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Черговий тріумф Юлії Плаксіної на шоу "Х-фактор" (ВІДЕО)

Черговий тріумф Юлії Плаксіної на шоу "Х-фактор" (ВІДЕО)
Шостий прямий ефір на "Х-факторі 3" став своєрідним екватором для всіх учасників. Половина шляху вже позаду. А ось дійти до цього моменту вдалося лише 7 із 12. Якщо в минулу суботу на "Х-факторі"...

Шостий прямий ефір на "Х-факторі 3" став своєрідним екватором для всіх учасників. Половина шляху вже позаду. А ось дійти до цього моменту вдалося лише 7 із 12.

ВІДЕО ДНЯ

Якщо в минулу суботу на "Х-факторі" хвилиною мовчання вшанували пам'ять всіх жертв Голодомору, то шостий ефір приурочили до всесвітнього Дня боротьби зі СНІДом. Не випадково ефір почався з групової постановки, в якій взяли участь не тільки фіналісти "Х-фактора 3", але і всі глядачі, що прийшли на проект. Була виконана композиція групи Queen - "I want it all" (нагадаємо, що Фредді Меркурі помер від СНІДУ). Всі телеглядачі в залі наділи маски, які їм видали ще на вході. Групова постановка хореографа проекту Костянтина Томільченко вразила своїм охопленням і глибиною задумки.

Чим ближче до фіналу, тим більше конкурсанти намагаються вразити глядачів і суддів все складнішими композиціями. Корінна мукачівка, а нині жителька Москви, Юлія Плаксіна, виконала пісню Алли Пугачової "Алло". Після виконанні пісні судді в один голос висловили своє захоплення манерою виконання композиції.

Реклама

http://youtu.be/WKnRYGqVbx8

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно