Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Мукачівські таланти – серед кращих на «Молодій Галичині» (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Мукачівські таланти – серед кращих на «Молодій Галичині» (ФОТОРЕПОРТАЖ)
З 7 по 12 липня у м. Новояворівськ проходив один з наймасштабніших фестивалів міжнародного рівня на теренах України «Молода Галичина 2012», на якому Мукачево представляли учениця ДШМ №1 ім. С....
ВІДЕО ДНЯ

З 7 по 12 липня у м. Новояворівськ проходив один з наймасштабніших фестивалів міжнародного рівня на теренах України «Молода Галичина 2012», на якому Мукачево представляли учениця ДШМ №1 ім. С. Мартона юна співачка Яночка Решко (викладач Ігор Білик) та солістка Міського будинку культури Мартіна Кельман. Дівчата змагалися у різних вікових категоріях.

Більше 120 учасників з 15 країн, зокрема з Нігерії, Замбії, Молдови, Грузії, Казахстану, Румунії, Білорусії, Угорщини змагалися в п’яти вікових категоріях, яких оцінювало не менш міжнародне журі. Голова журі – професор, народний артист України, Олександр Злотник, заступник голови журі - народний артист України, співак Мар’ян Шуневич, Степан Галябарда, Ірма Гвініашвілі (Грузія), Толга Гьюрділ (Турція), Йордан Попов (Болгарія), Вінченцо Коласанто (Італія) та ін.. У фінальному етапі конкурсу залишилося менше як половина всіх учасників серед яких і наші землячки.

Реклама

Заключний гала-концерт на фестивальній площі Новояворівська зібрав тисячі жителів та гостей міста на святкування храмового свята Петра і Павла, а також для підведення підсумків фестивалю.

І ось хвилюючий момент – результати конкурсу : головний приз Гран-Прі здобув представник Казахстану Муратбек Хайролда. А наша маленька зірочка Яночка Решко стала лауреатом першої премії у молодшій категорії А Мартіна Кельман у старшій віковій категорії отримала дипломанта міжнародного фестивалю та цінні подарунки. Окрім цього дівчата отримали запрошення на міжнародні фестивалі за кордон.

Реклама

Вітаємо наших талантів і бажаємо нових звершень та перемог.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно