Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Родина Шутків подарувала Мукачеву вечір класичної музики (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Родина Шутків подарувала Мукачеву вечір класичної музики (ФОТОРЕПОРТАЖ)
У Мукачівському міському будинку культури відбувся концерт класичної музики. Подарували його мешканцям міста над Латорицею іменита сім'я Шутків – Остап та Ольга Шутки. Акомпанували їм Сергій...
ВІДЕО ДНЯ

У Мукачівському міському будинку культури відбувся концерт класичної музики. Подарували його мешканцям міста над Латорицею іменита сім'я Шутків – Остап та Ольга Шутки.

Акомпанували їм Сергій Добош та Мукачівський струнний оркестр.

Реклама

Також на концерті виступила представниця обдарованої молоді – стипендіатка О. Шутка – Оля Алмашій. Слід відзначити, що зал був заповнений вщент, навіть довелося доставляти ще один ряд з розкладних стільчиків. Такого у МБК не було дуже давно.

Довідка.

Реклама

Ольга Шутко – концертуюча українська віолончелістка. В її репертуарі є майже усі відомі твори для віолончелі. Лауреат міжнародних конкурсів у Італії, Австрії та Україні. Ольга Шутко постійно концертує як солістка та камерний виконавець в багатьох країнах Європи. Має видані CD, а також ТБ та Радіо записи. Часто виступає у дуеті та тріо зі своїм чоловіком – скрипалем Остапом Шутком.

Остап Шутко є одним із найвідоміших українських музикантів нашого часу. Лауреат міжнародних конкурсів у Литві, Німеччині, Польщі, Іспанії, Україні. Остап Шутко концертує як в Україні так і за кордоном. Його аудіо та відео записи регулярно транслюються по Радіо та ТБ. Багато композиторів присвятили свої твори Остапові Шутку. Він є організатором багатьох музичних заходів.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно