Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Остап Шутко чекає мукачівців на своєму концерті (ФОТО)

Остап Шутко чекає мукачівців на своєму концерті (ФОТО)
Cьогодні, 22 червня, у малому залі Мукачівського міськвиконкому пройшла прес-конференція одного з найвідоміших музикантів нашого часу Остапа Шутка. Разом зі своєю дружиною Ольгою, музикант...
ВІДЕО ДНЯ

Cьогодні, 22 червня, у малому залі Мукачівського міськвиконкому пройшла прес-конференція одного з найвідоміших музикантів нашого часу Остапа Шутка. Разом зі своєю дружиною Ольгою, музикант поділився з місцевими журналістами думками сприводу його майбутнього концерту у місті над Латорицею.

За його словами, Мукачево йому дуже припало до душі. І не лише тому, що тут живуть його хороші друзі, а й через підтримку з боку місцевої влади.

Реклама

"З оркестром ми вже виступатимемо у Вас вдруге. Мукачево зовсім не провінційне. Приїжджати сюди велика приємність", – зазначив музикант.

Відзначимо, що прес-конференцію відвідав і заступник міського голови Мукачева Михайло Лабош, головний спеціаліст відділу культури Мукачівського міськвиконкому Ірина Петрус та скрипаль-віртуоз, друг родини Шутка Сергій Добош.

Реклама

Нагадаємо нашим читачам, що 28 червня у залі Мукачівського міського Будинку культури, в рамках відзначення 16-ї річниці Конституції України та 67-ї річниці возз’єднання Закарпаття з Україною відбудеться концертна програма за участі лауреатів міжнародних конкурсів Остапа Шутко (скрипка) та Ольги Шутко (віолончель, місто Львів) спільно із Мукачівським струнним оркестром під керуванням Сергія Добоша.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно