Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Діти Мукачівського району зробили "Крок до зірок"

Діти Мукачівського району зробили "Крок до зірок"
Найкращий помічник у вихованні дитини – мистецтво. Це живе невичерпне джерело натхнення, яке дозволяє відкрити для дитини двері у світ краси, любові і добра. Завдяки музиці, пісні, танцю, поезії...

Найкращий помічник у вихованні дитини – мистецтво. Це живе невичерпне джерело натхнення, яке дозволяє відкрити для дитини двері у світ краси, любові і добра. Завдяки музиці, пісні, танцю, поезії внутрішній світ дитини розвивається у гармоній з оточуючим середовищем, зберігаючи неповторність свого світосприйняття, фантазії та мрій.

ВІДЕО ДНЯ

Відділ освіти Мукачівської районної державної адміністрації приділяє велику увагу виявленню та сприянню подальшого розвитку мистецьких обдарувань і талантів дітей. Уже другий рік поспіль в Мукачівському районі проводиться огляд-конкурс художньої самодіяльності дітей дошкільного віку «Перший крок до зірок», спрямований на розвиток у дітей дошкільного віку вокальної, хореографічної та читацької майстерності, виховання сценічної культури, забезпечення всебічного гармонійного розвитку особистості. З 10 по 17 травня 2012 року пройшли кущові огляди-конкурси. Всього у районному конкурсі взяло участь 54 дошкільних навчальних заклади, які представили увазі компетентного журі цікаву різножанрову програму.

Заключний гала-концерт конкурс «Перший крок до зірок» відвідали І.П. Михайло, голова Мукачівської районної ради, О.В. Маринець, заступник голови Мукачівської районної державної адміністрації, В.П. Бігунець, начальник відділу освіти Мукачівської районної державної адміністрації, Лешко М.С., начальник відділу культури, О.І. Тулюк, заступник начальника відділу освіти.

Реклама

Цього дня юні таланти через пісню, художнє слово, танок створили для дорослих світ дитинства. Увазі глядачів на концерті було представлено 35 номерів: пісні, танці, твори літературного жанру у виконанні діток з двадцяти семи дошкільних навчальних закладів району: Бобовищенського ДНЗ №2, Н.Коропецького ДНЗ, Горондівського ДНЗ, Медведівського ДНЗ, Шенборнського ДНЗ, Драгинського НВК ЗОШ-сад І-ІІ ст., Чомонинського ДНЗ, Верхньокоропецького ДНЗ, Обавського ДНЗ, Баркасівського ДНЗ, Страбичівського ДНЗ, Жнятинського ДНЗ, Кленовецького ДНЗ, Новодавидківського ДНЗ, Клячанівського ДНЗ, Верхньовизницького ДНЗ, Дерценського ДНЗ, Ракошинського ДНЗ №1, Ракошинського №2, Ракошинського №3, Ракошинського №4, Великолучківського ДНЗ №1, Кольчинського ДНЗ №1, Кольчинського ДНЗ №2, Чинадіївського ДНЗ №1, Чинадіївського ДНЗ №2, Чинадіївського дошкільного навчального закладу інтернатного типу. Концертні номери святкової програми є яскравим свідченням того, що діти стають артистами легко та із задоволенням, з радістю. Заняття художньою самодіяльністю допомагають збагатити знання дитини про навколишній світ, прищепити любов до поетичного слова, навчити слухати й розуміти, як і про що розповідає музика.

Переможців привітали голова Мукачівської районної ради Іван Петрович Михайло, Ольга Василівна Маринець та Василь Петрович Бігунець. Юних артистів було урочисто нагороджено грамотами та солодкими подарунками.

Реклама

Художня самодіяльність народжує в дітей позитивні емоції, діти відчувають радість від спільної діяльності в процесі ігрового спілкування, усвідомлення своїх здібностей, віри у власні сили. Так щодня, поступово педагоги віддають дитині свої знання і досвід,теплоту і турботу, а вона винагороджує їх за це своїми успіхами. І цей процес - вічний.

Мукачівська РДА

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно