Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Мукачівщині пограбували жителя Макіївки

На Мукачівщині пограбували жителя Макіївки
У ніч на 6 червня до міліції надійшло повідомлення від 56-річного мешканця міста Макіївки, Донецької області про розбійний напад у селі Ракошино, Мукачівського району. За словами Леоніда А., троє...

У ніч на 6 червня до міліції надійшло повідомлення від 56-річного мешканця міста Макіївки, Донецької області про розбійний напад у селі Ракошино, Мукачівського району.

ВІДЕО ДНЯ

За словами Леоніда А., троє невідомих чоловіків спричинили йому тілесні ушкодження. Також громадяни викрали з автомобіля “ДАФ” потерпілого портмоне з грошима у сумі 500 грн., кредитною карткою та документами.

На місці події правоохоронці вияснили, що Леонід А. під час нападу перебував на тетриторії Мукачівського водного господарства з метою там переночувати. Відомо, що ця територія знаходиться під сторожовою охороною.

Реклама

Леонід А. також розповів міліції, що один із злочинців поза салоном авто наніс йому декілька ударів руками і ногами по різних частинах тіла. Після цього нападники зникли з місця злочину в невідомому напрямку. У підсумку, Леоніда А. було доправлено з переломом правого передпліччя в Мукачівську райлікарню.

Правоохоронці також вилучили з місця події та направили на експертизу тканину із слідами червоного кольору, недопалок сигарети та пластмасову пляшку з-під мінеральної води. Йде слідство.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно