Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Фестиваль "ЕТНО-ДІА-СФЕРА" стартував у Мукачеві (ФОТО)

Фестиваль "ЕТНО-ДІА-СФЕРА" стартував у Мукачеві (ФОТО)
У багатомовному Мукачеві вчора стартував фестиваль етнічних театрів національних меншин України, країн незалежних держав та карпатського єврорегіону "ЕТНО-ДІА-СФЕРА", який за традицією проводиться в...

У багатомовному Мукачеві вчора стартував фестиваль етнічних театрів національних меншин України, країн незалежних держав та карпатського єврорегіону "ЕТНО-ДІА-СФЕРА", який за традицією проводиться в останній декаді травня в рамках днів міста. Цього року до міста над Латорицею з‘їхалися колективи із Києва, Коломиї, Криму, Львова, Одеси, Словакії, Білорусії, Сербії, Угорщини, Росії. Приємно, що в цей період глядачі будуть мати можливість познайомитися також і з роботами мукачівських художників творчого об‘єднання «Райдуга». Завдяки ініціативі директора драматичного театру Шутюк Юрія Степановича понад двадцять полотен, які розміщено у фойє театру, стали естетичним доповненням до загальної атмосфери, яка пануватиме цілих вісім днів у храмі мистецтва, що є окрасою міста і гордістю мукачівців. У відкритті виставки взяли участь директор театру Шутюк Юрій Степанович, голова творчого об‘єднання «Райдуга» Сергій Пішковцій, заступник Галина Гренко, члени об‘єднання «Райдуга».

ВІДЕО ДНЯ

На виставці представлені різножанрові високопрофесійні роботи членів об‘єднання. Серед них робота Галини Гренко «В обіймах Часу» присвячена історіі міста, «Пейзаж» Сергія Пішковцій, портрети Лариси Бобалик та Кінги Кізман, «Водопад Шипот» Олени Левицької, «Польові квіти» Ірини Майбороди, «Бузок» Марти Балеги, «Натюрморт» Олега Шабуні, «Орхідеї» Наталки Рибар та інші цікаві роботи переглянути які запрошуємо усіх мукачівців та гостей міста.

Тетяна Рибар

Реклама
Фестиваль "ЕТНО-ДІА-СФЕРА" стартував у Мукачеві (ФОТО) – 01
Фестиваль "ЕТНО-ДІА-СФЕРА" стартував у Мукачеві (ФОТО) – 02
Реклама
Фестиваль "ЕТНО-ДІА-СФЕРА" стартував у Мукачеві (ФОТО) – 03
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно